FOTO  Live Make over i ove godine na Mostarskom sajmu

live make up

Organizacijski tim Mostarskoga sajma trudi se za sve izlagače i posjetitelje, ponuditi nezaboravnih 5 dana, ispunjenih zabavom i druženjem, gdje, sigurni smo, svi mogu pronaći nešto za sebe. Ovogodišnji zabavni program, bit će realiziran zahvaljujući našem zlatnom sponzoru CENTRAL OSIGURANJU, te sponzorima HERCEGOVAČKOJ PIVOVARI i HT ERONETu koji iz godine u godinu prepoznaju značaj Mostarskoga sajma, ali i RED BULLU koji podržava naš projekat već 11 godina za redom!

Prošlogodišnji Make over zadivio je i zainteresirao mnogobrojne dame, te smo se zato i ove godine odlučili počastiti dvije sretne dobitnice te promijeniti njihov look od glave do pete.

Dva izuzetno mlada i krativna tima bit će zadužena za novi styling, frizuru, make up kao i upotpuniti novi look nakitom, torbicom, i poklon paketima koje smo spremili za dvije sretnice!

Pravila i kako možete sudjelovati u nagradnoj igri potražite na našoj FB stranici te Instagram profilu. (@mostarskisajam #mostarskisajam)

Nagradna igra traje do 20.ožujka, a imena dobitnica bit će poznata i objavljena putem FB već 21.03. čiji ćemo onda finalni izgled prezentirati na glavnoj pozornici sajma, u četvrtak 06.travnja za kada imamo najavljen MODNI DAN na Mostarskom sajmu.
Kreacije i styling dobitnica osmislit će dvije izuzetno talentirane mlade dizajnerice Franceska Valentina Sabljić i Selma Bijedić, koje su prošle godine u ovo vrijeme zajedno sa Patricijom Prskalo ispred Visoke škole "Logos centar" Mostar, odsjek dizajn odabrane na Natječaj za mlade dizajnere "Perwoll New Generation 2016" u sklopu 36. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo. Čast nam što upravo na Mostarskom sajmu možemo dati prostor i mogućnost našim divnim i kreativnim dizajnerima koji upravo svojim kreacijama i trendovima dokazuju da ne zaostajemo nimalo za svjetskim modnim trendovima. Selma je ujedno proglašena i Dizajnerom godine prema odluci portala SNL. Da njihove kreacije budu kompletne za izradu nakita pobrinut će se dizajnerica nakita Amila Kajtaz čiji brend ROSE PETALS osvaja srca hercegovki ali i šire. Djevojke će također za ovaj specijalni modni događaj i make over imati posebno izrađene unikatne torbe poznate pod nazivom POPPY, koje su nakon nekoliko godina, iz čarorije nastale iz hobija prerasla u ozbiljan brend modernih artističkih torbi i unikatnih odjevnih predmeta.

Frizure će biti prepuštene FS ALFASTIL by Emerik Gudelj i FS GLAMOUR by Ines Šubert, a make up, našim vrijednim mostarskim vizažisticama. Jednu od sretnih dobitnica uljepšat će Ines Jarak, čije make up savjete na Instagram profilu slušaju i gledaju više od 17 tisuća pripadnica ljepšeg spola, i čije beauty tretmane možete potražiti u salonu Beauty by Ines. Ines nam je otkila da će koga god dobije kao dobitnicu u svom timu, počastiti s još par atraktivnih tretmana, poput izbjeljivanja zuba, i spray tana..
Naša ovogodišnja druga viažistica je Marija Mikulić Čuljak, koja za sebe kaže da je najsretnija kada klijentice izađu s osmjehom na licu iz KS Ana, bit će zadužena uljepšati jednu od dobitnica, a nju smo imali priliku upoznati već prošle godine, kada je bila zadužena za lica naših manekenki Modne agencije Gloss. Uz make up koji će biti prezentiran na pozornici Mostarskog sajma, u live make overu, Marija nam je otkila da će dobitnica osvojiti i opuštajući tretman lica uz proizvode Afrodita cosmetics, te manikuru uz Pronails proizvode.

Službeni make up partner već 3. godinu za redom je ARTDECO čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će naše dobitnice darivati sa poklon paketima svojih proizvoda! Nova proljetna kolekcija Hypnotic blossom,inspirana cvjetnim mirisima i pastelnim bojama, očarat će nas i osvojiti svježim proljetnim izgledom gdje koraljna, roza i crvena boja se susreću s nježnim pastelnim bojama kao što su marelica, nude, nebo plava ili svijetlo roza.

A nakon sajamskog dana, naše uljepšane dobitnice, doma će se moći opustiti uz novi trend KIKI's BOMBS šumećih kugli za kupanje, koje smo predstavili prošle godine, a čija je popularnost izuzetno narasla u posljednje vrijeme. Dobitnice će još osvojiti i prigodan poklon paket brenda GLORIA-prirodne kozmetike. Iako mlad brand, zahvaljujući kvaliteti, zamijećen je diljem zemlje i regiona, a zbog velikog broja upita šire se uskoro i na Europsko tržište. U pitanju je laboratorij prirodne, ručno rađene kozmetike.

Modni dan nije naziv bez razloga, stoga smo vam omogućili da upravo na jednom mjestu pogledate nove kreacije, ideje i kolekcije za proljeće /ljeto s potpisom, Selme Bijedić, Patricije Prskalo, Franceske Valentine Sabljić, Blage Pavlak, Poppy Bags, IKA design, Marijane Dukić i Ružice Žilić, Kristine Čamber.

Mostarskoj publici predstavit će se i dugogodišnji prijatelji mostarskoga sajma- Nives Ćorić sa brendom NICCA,Tea R, Maja Mišić, butik COOL, te mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara.

Marina Mimosa, bit će zadužena za dobru atmosferu, te da svaki glazbeni takt bude pravi ritam za catwalk naših modela Modne agencije GLOSS.