FOTO  Lijepa Mostarka Ornela Vištica: Slobodna sam, ali je došlo vrijeme za neku ozbiljnu ljubav

Iako su joj brojni mediji dali status jedne od najljepših žena, te je 2010. proglašena najljepšom ženom po izboru časopisa Globus, ova mlada glumica i dalje je zadržala svoju skromnost. Vrijeme najviše provodi s prijateljima, a s njom smo porazgovarali i o njezinim trenutačnim aktivnostima te uspomenama iz njezina rodnog grada Mostara za koji ističe da je poseban.

Što se tiče grada Mostara, koliko je teško jednom glumcu uspjeti u ovom gradu?

Kad se okupimo mi glumci iz Mostara uvijek razgovaramo o toj temi. Smatram da je hitno potrebno nešto napraviti po pitanju kulture u gradu, pružiti glumcu priliku da postane i opstane, kao i riješiti pitanja kazališta. Prije par godina sam radila na projektu koji je okupio svu djecu grada. Radili smo na predstavi ''Romeo i Julija'' uz vodstvo prof. Andrewa Garroda iz SAD-a. Bilo je to divno iskustvo. Smatram da je Mostaru potrebno što više takvih zajedničkih projekata.

Šuškalo se kako ste bili u vezi s brojnim muškarcima, od nogometaša do glumaca. Jesu li Vam smetali takvi natpisi u određenim medijima? Kakav je Vaš trenutačni ljubavni status?

Kada ste u fokusu medija, onda vam često žele imputirati one stvari koje su atraktivne i zanimljive. Često takva povezivanja nemaju veze s istinom. Istina jest da su mi se mnogi muškarci pokušavali približiti, al' je rijetkima to uspjelo. Iako sam slobodna, mislim da je vrijeme za neku ozbiljnu ljubav.

Dnevni list