Lijepa Mostarka Ornela Vištica ponovo ljubi?

Ornela Vištica, Mostar, Ornela Vištica, Ornela Vištica, Ornela Vištica, udvarači, Ornela Vištica, Ornela Vištica, ljepota, Ornela Vištica, manijak, tv serija, Ornela Vištica, Baklje Ivanjske, Ornela Vištica, priča, glumica, Mostar, Ornela Vištica, Facebook, Ornela Vštica, Mostar, Ornela Vištica, Mostar, avenija, Ornela Vštica, glumica, Ornela Vištica, ljubav, pjesma, Ornela Vštica, pismo, odgovor, Ornela Vštica, ljepotica, Ornela Vištica, glumica, Ornela Vštica, hercegovka, Ornela Vištica, Josipa Milas , Ornela Vštica, mostarka, Ornela Vštica, Ornela Vištica
...gorom Zelićem, a nedavno je izjavila kako nije bitno to da njezin muškarac mora biti princ na bijelom konju, nego iskren čovjek. Čini se da je pronašla upravo takvu osobu, koja je čini sretnom i ispunjenom. Riječ je o iskusnom chefu i promotoru hrvatske gastronomije Mati Jankoviću, piše tportal.hr

Na Instagramu je lijepa Mostarka početkom mjeseca imala prepisku s članom žirija u RTL-ovom kulinarskom showu ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!', pored objavljene fotografije iz dana u kojima se natjecala u showu ‘Ples sa zvijezdama'. Ornela je komentirala da je to ‘valjda prvi put da ju je uhvatila kamera, a da nije znala', a Mate je komentirao: ‘That makes it even more fun. For us.' (To je još zabavnije za nas.)

No čini se da je jednu od najtraženijih glumica kamera ipak uspjela uhvatiti, i to dok je izmjenjivala nježnosti. Lijepa glumica uhvaćena je u romantičnim trenucima s omiljenim televizijskim kuharom u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima u jednom zagrebačkom kafiću, kao što se vidi na fotografiji koju nam je ustupio čitatelj.

Prema tvrdnjama svjedoka, prelijepa 28-godišnja glumica i iskusni chef nisu stali samo na tome, već su i razmijenili poljupce, no danas nakon objave ove priče odbili su pitanja na tu temu, premda je nisu i demantirali.

- Znam da mi sada telefon neće prestajati zvoniti, a taman pregovaram o nizu poslovnih angažmana. I stvarno u ovom trenutku ništa ne bih htjela komentirati - uzvratila je ljubazno Vištica. Sličnog stava bio je i Mate Janković.

- Nikada nisam, pa tako neću ni dalje komentirati svoj privatni život - kratko je uzvratio Janković.

Izvor:tportal.hr