Let za Split kasnio zbog - vibratora: Bilo mi je malo neugodno, tip iz osiguranja je bio zgodan

žene, orgazam, laž, orgazam, žene, muškarci, žena, orgazam, orgazam, stvari, smijeh, vođenje ljubavi, mjesta, seks, let, Split, vibrator, orgazam, žene, znakovi, djevojka, ninfomanka, orgazam, klitorisni orgazam, ženski orgazam, klitoris, stimuliranjem klitorisa, mastrubacija, žena, muškarac
Putnici su se ukrcavali u avion za Split kad je osoblje na check-inu primilo poziv o "sumnjivom predmetu u prtljagi", za koji se posumnjalo da je u pitanju bomba. Ukrcavanje je zaustavljeno, a komad prtljage koji je stvorio problem i iz kojeg je dopiralo zujanje, proslijeđen je na detaljnu istragu, piše švedski Expressen.

20-godišnja Amanda shvatila je da je u pitanju njezina torba - i bučni vibrator unutar nje. Zatražena je da otvori torbu pred svojim suputnicima i izvadi baterije iz vibratora kako bi on prestao raditi.

"Nije mi bilo neugodno kasnije. Bilo mi je neugodno kad sam ga morala izvaditi. Sad mi je samo smiješno. Ja sam jako slobodnog duha i teško mi zbog nečeg može biti neugodno. Neki su putnici uzdisali što su zbog toga morali čekati, ali većini je bilo smiješno", izjavila je i dodala: "Ipak, najgore od svega bilo je što je tip koji je došao s mojim koferom bio stvarno zgodan, a ja sve skupa nisam imala s kim prokomentirati jer sam putovala sama".

Glasnogovornik SAS-a potvrdio je da je avion malo kasnio, ali nije kazao zašto.

index.hr