Kvalitete koje svaka žena treba tražiti u muškarcu

Gotovo svaka žena ima sliku o tome kako bi trebao izgledati savršen partner, a očekivanja ovise o pojedincima. No, ove osobine bi trebao imati svaki pravi muškarac.

Vjernost

Vjernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca premda je to teško predvidjeti osobito ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 posto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerice. Rješenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada im je loš seks u odnosu. Stoga budete li imali kvalitetan seksualni odnos ne morate brinuti za njegovu vjernost.

Poštenje

Takvi muškarci su vrlo cijenjeni i to je vrlo važna osobina. Cijene druge, ali i drugi poštuju njih. Posjeduje li ovu karakteristiku znači da drži do svoje riječi i do svojih djela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Džentlmen

Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, osobito kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Izravanost

Pravi muškarac neće izbjegavati odgovore ili samo slijegati ramenima. On će sudjelovati u razgovoru te vas gledati izravno u oči dok pričate, što znači da je doista zainteresiran za ono što imate za reći. Muškarci koji nisu izravni su slabići.

Iskrenost

Uistinu pošten muškarac će reći istinu, a ne ono što biste željeli čuti. Istina katkad može povrijediti, ali i to je bolje nego pored sebe imati partnera koji vas puni lažima.

Zrelost

To znači da je u stanju brinuti se o sebi te da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora biti bogat, ali će znati kako zaraditi i raspodijeliti novac. Muškarci sporije sazrijevaju i mnoge žene su naletjele na 30-godišnjake koji se ponašaju kao tinejdžeri. Međutim, zreo muškarac zna kada treba stati na loptu i odrasti.

Samouvjerenost

Dobar muškarac vjeruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouvjerenost vam je i pokazatelj da će ostati vjeran sebi i teško da će se promijeniti i iznenaditi vas nečim negativnim. Samopouzdanje čini čovjeka sretnim, pa ćete izbjeći da neprestano preispituje sebe i ostale.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovjek zadovoljan svojim životom. Takvi ljudi se više smiju, a i u stanju su nasmijati te oraspoložiti osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimist i traži dobro u svemu, za razliku od onih s negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

Net.hr