Kupila Mercedes i platila ga dvaput

mercedes
...Britanka vikend je provela u suzama s ispražnjenim bankovnim računom.

Kupovina automobila spada u red najvećih kupovina s kojima se prosječan čovjek susreće u životu, a jedina veća akvizicija u pravilu je nabavka nekretnine.

I sad zamislite da spadate u grupu sretnika koji kupuju automobil, i to polovni Mercedes. I nakon što ste ga ponosno parkirali ispred kuće, idete još jednom provjeriti svoj bankovni račun, a kad tamo šok, nedostaje 18.000 funti.

Da, upravo toliko je nedostajalo na računu mlađahnoj Francesci Brady, koja je nakon kupovine Mercedesove A klase doznala kako su joj automobil naplatili dva puta i s računa povukli 36.000 funti.

Da stvar bude gora, banka joj je dodatno zaračunala odlazak u crveno. I naravno, bio je petak, a administracija Mercedesova salona je već otišla kući. Stoga se sve prolongiralo do ponedjeljka, kad su joj sredstva vraćena na račun, zajedno s kamatama.

Mercedesov salon u ponedjeljak se javio zabrinutoj Francesci kako se ne treba brinuti i kako će sve novonastale troškove oni snositi. Na kraju se ispostavilo kako je uzrok ove pogreške u terminalu banke te kako je do problema došlo u 5 % izvedenih transakcija na spornom terminalu, prenosi Index.hr.