Kristina Čamber svojom robnom markom oduševila mnoge

Kristina Čamber svojom robnom markom oduševila mnoge
Osim što se bavi modom, vrlo je uspješna i u taekwondu, plesu i borilačkim vještinama.

"Skroz sam odlutala od onoga čemu sam kročila pet godina, ali me to ipak čini sretnom. Oduvijek su moji hobiji bili nespojivi'", rekla je za treci.ba dizajnerica Kristina Čamber.

Kristina se bavi dizajniranjem odjeće, prvenstveno haljina.

Dizajniranje

Uz svoje kreacije u ponudi ima i nakit koji sama izrađuje. Pored dizajniranja i šivanja odjevnih predmeta Kristina također i radi tzv. bojanje dosadne odjeće.

"Bojim jeans prema željama vlasnika traperica, pišem natpise na jeans jakne, bojim sama tkaninu i od nje izrađujem haljinice itd.", dodala je Kristina.

Šivanjem se kaže počela baviti za vrijeme studija i kasnije je stvorila svoju robnu marku Amavi couture.

"Odlučila sam se za Amavi u trenutku kad sam imala zapisane četiri stvari koje sam obećala sašiti svojim poznanicima. Tada sam se zapitala i dosjetila da pokrenem ovaj projekt i da pokušam svoje gledište na modu podijeliti i širem krugu ljudi", objasnila je Kristina.

U svojoj ponudi ima udobne haljine koje se lako kombiniraju i koje odgovaraju današnjem brzom tempu života i prilagodljive su laganom make up-u i dnevnoj varijanti, a uz potpetice ove haljine su prikladne i za večernji izlazak.

Kreacije

Nastoji da svaka haljina bude jedinstvena i da odiše ženstvenošću i elegancijom, jer kako kaže nema ništa ljepše od žene koja odiše elegancijom, koja ne mora biti uvijek dosadna i monotona,