Koji tip žene najviše privlači muškarce?

...u kojoj se preko 2.000 muškaraca izjasnilo kakav ih tip žene najviše privlači sve je mnogo jasnije: Idealna žena je brineta prirodnih oblina
Istraživanje je obuhvatilo nekoliko zemalja, a anketa je sadržavala pitanja vezana za boju kosei oblik tijela.

BOJA KOSE

Ako ste mislile da su plavuše još uvijek u prednosti, varate se jer ovoga puta brinete su broj jedan. Čak 60 posto muškarac je priznalo da su im tamnokose ljepotice puno privlačnije od plavuša.

"Da su obline još uvijek u modi potvrđuju statistički podaci jer muškarci ne žele mršavice već preferiraju ženstvene obline"

Trećina ih voli brinete, trećina crnke, plavuše su privlačne za 29,5 posto muškaraca , a svega 8 posto ih se izjasnilo da su im crvenokose ljepotice broj jedan.

OBLIK TIJELA

Da su obline još uvijek u modi potvrđuju i ovi statistički podaci jer muškarci ne žele mršavice koje izgledaju kao modeli s modnih pista već preferiraju ženstvene obline.

38,8 posto muškaraca, što je ujedno i većina, najprivlačnijim ženamasmatraju one koje nose konfekcijski broj od 40 do 44, dakle prosječnu veličinu, na drugom su mjestu istinske ženskeobline koje savršeno pristaju veličinama 44 i 46, a samo 10 posto smatra da je savršena ženska figura ona konfekcijskih brojeva 34, 36 i 38.

Za sve one koje već godinama raznim dijetama pokušavaju 'uhvatiti' liniju kakvu imaju brinete Victoria Beckham, Angelina Jolie i Catherine Middleton, a sve kako bi se svidjele suprotnom spolu, zaboravite na odricanja i uživajte u svom pravom, prirodnom ženstvenom izgledu.

zadovoljna.dnevnik.hr