Kakvi su frajeri Sarajlije, Hercegovci, Zagrepčani, Beograđani, Splićani

...piše hrvatsko izdanje magazina za muškarce Playboy. Pročitajte što je za ovaj list napisala spomenuta plavuša…

Kad opet  ideš u Beograd,  pitala me nedavno prijateljica. “E, jel’ ideš do Begeša uskoro?” pitala me i druga. Ne! Ne idem u Beograd uskoro i mislim da su te moje cure stvarno lude. Jedna je bila s frajerom iz Beograda i navukla sve ostale. Ali stvarno, to je prava pomama. O.K., živjela sam tamo devet mjeseci i da, Beograđani (i Beograđanke) su stvarno prelijepi. Ali, kako ih nisam probala (čitaj – zauzeta), ne znam u čemu je fora. Navodno su jako strastveni, a i nas cure prokleto pali taj njihov naglasak. Sorry, ima ono nešto. Srbi su inače,po mom mišljenju, uz nas Hrvate najljepši ljudi. A i beauty  tretmani su im puno jeftiniji nego u Hrvatskoj pa si cure to češće  priušte. Tako da gledati u brojne ženske zategnute guzičice, silikonske sise i usne i preplanula tijela nije bilo teško.  A i svi su im frajeri onako tamnoputi – ma baš zgodni.

“Gde si, bre, ribo. Baš se ložim na tebe”, klasičan  je pick-up koji je kod jedne moje frendice završio – brakom. “Totalno sam se napalila na naglasak, a kad sam vidjela i ostale atribute, raspametila sam se”, rekla mi je sretno udana Dijana.  Navodno su Srbi, tvrdi više izvora, poprilično “obdareni” i maštoviti u seksu.  Osim bogom danih 22 centimetra, ovaj njen  je nabavio čak i ljuljačku za seks sa 500 poza. Objesio ju je u spavaćoj sobi na 14. katu nebodera s pogledom na Kalemegdan i ušće Save u Dunav. Totalno romantično. Srbija bi mogla dobro zaraditi seks turizmom. A kako čujem, sve se više djevojaka vikendom odlučuje za “splavove” umjesto zagrebačkih klubova. Navodno su baš oni rasadnik dobrih jebača. Džentlmeni
su, plaćaju cugu, pridrže vam i kaput i vrata,  a onda  su još i u krevetu nezasitni. Doduše, dvije koje poznajem nisu  ni došle do kreveta. Jedna je imala  okršaj na samom nasipu pokraj splava, a druga je dogurala tek do automobila!
= BEOGRAĐANI
Kinky nezasitni romantici.

Moram priznati da sam proputovala dosta svijeta  i nisam našla  previše zgodnih frajera kao kod nas. Kad kažem “nas”, mislim na ex Yu regiju,  koja je oduvijek bila poznata što po zgodnim ženama, što po frajerima koji su nezasitni i prezgodni. Dalmatinci, primjerice. Crni,  s nekim uvijek tajanstvenim očima i da, obdareni. Srbi s onim svojim  neprijepornim šarmom,  Hercegovci i Crnogorci s kršnim, ‘ko od brda odvaljen’ izgledom… Ne znaš gdje bi prije, kao u nekom katalogu.
O jednom smo Splićanu i njegovim seksualnim putešestvijama morale slušati godinu dana.  Naime, prijateljica je imala vezu na daljinu. Viđali su se dva puta mjesečno, ali to je bilo viđanje. Cijelo susjedstvo je znalo  da je Ani došao dečko.  Orilo se, vrištalo, treslo…  Tvrdila je da je mogao triput zaredom i pričala kako je istinski uživao  obrađivati je rukom. Volio ju je i vezati,  ruke i usta.  I lupati po stražnjici u doggy položaju. Da sve budemo još ljubomornije, jednom joj je predložio i threesome. S najboljim prijateljem! A taj je bio lud i napaljen, donio i dildo, pa je imala  poprilično burnu noć. I jutro. I podne. I opet večer.  Pa opet noć. Hm, da. Sretnica…
= SPLIĆANI
Nezasitni luđaci.
Iz nekih priča  saznajem da Slovenci seks upražnjavaju rijetko, i to samo  “kad je prilika”.  Znači, mogli biste  očekivati seks za svoj rođendan, njegov rođendan, godišnjicu i možda međunarodni dan šišmiša, ako je zagriženi fan. Vjerujem da se ovo ipak ne odnosi na sve Slovence, iako, sudeći po brojnosti njihove populacije (namjerni mali bezobrazluk, nemojte zamjeriti)… Imam prijateljicu čiji je dečko Slovenac. Tvrdi da im je seks mlak  i rijedak. Ali kako ima puno novca  i općenito je drag i zgodan, ne da joj se tražiti dalje. Kad sam je pitala da mi opiše  neko  svoje iskustvo, nije bila oduševljena. Kaže da predigre niti  nema, a seks je reda radi. Otužno. S obzirom na strastvenu reputaciju Slovenki, pomislila bih da su im frajeri barem malo bolji. Imam još jednu poznanicu kojoj je muž rođeni Ljubljančanin. Kaže kako je njima “to” jednostavno neukusno i da je poanta seksa u pravljenju djece. Svašta.
= SLOVENCI
Dobri katolici i mlaki ljubavnici.
Druga prijateljica je s dečkom iz Novog Sada. Upravo se preselila k njemu i seks im je ludnica. “Što god želim. Analno, oralno… Uuu… Najbolji je u oralnom. Mljac. Kad krene, nezasitan je. Jednom sam ga pitala kako je moguće da toliko uživa u tome, odgovorio mi je: Volim te vidjeti  kako vrištiš od užitka!”  Marko također voli seks utroje, ali s još jednom ženom. Međutim, kako to ne prolazi uvijek, ograničio se na gledanje pornića udvoje.  Najviše voli one s Terom Patrick. Hm, pitam se zašto.
= NOVOSAĐANI
Oralci, relativno obazrivi.

Po Valeriju  je tip došao  u kočiji s konjem. “Bilo mi je malo  neugodno. Usred grada, on u kočiji s violinistom. Divna gesta, ali cijelu je noć bio suzdržan. Nije me ni poljubio dok nismo stigli kući. Tek na pragu mi je dao pusu i otišao. Ta njegova finoća  i nije baš napaljujuća. Poslije smo se ipak poseksali. I da, i taj je puta bio fin. Samo misionarski, bez uzdaha, bez predigre. Nismo više nikad poslije  bili skupa. Čak sam ga i pitala u čemu je problem. Odgovorio mi je da jednostavno nije pristojno pokazivati osjećaje u javnosti. Pristojno? Pa htjela sam mali poljubac, a ne seksualnu ekshibiciju. Seks nije bio dobar. I 14 centimetara je – malo!” razočarana je naša  Osječanka.
= OSJEČANI
Prepristojni.
Maja je stvarno iskusna što se tiče regije. Bila je sa Srbinom, Slovencem i Bosancem, a ovaj zadnji je nešto najbolje što se može  zamisliti: “Obrezani su i obožavaju analno iako im nije jasna  upotreba lubrikanta. A i veliki su. Stvarno jesu. I onda imamo probleme. S jednim sam dva sata morala lamentirati o tome da me boljelo kad je navalio i da sam ga zato ošamarila. Pa sad nosim lubrikant u torbici. Tko zna kad će njima pasti na pamet. A hoće!”
= HERCEGOVCI
Analci.
Za Slovence, pak, tvrdi da i nisu  tako  loši, ali im treba stoljeće da se opuste. Kod njih doista ima nekih ostataka iz Austro-Ugarske. Nekako su svi “gospoda”. Hercegovci su posebna branša. Ivana tvrdi da nema boljih frajera. Pažljivi, romantični, nježni, no kad treba uzeti uzde  – zbune se. “Josipu se nije dizao. Ja obučem najfinije stvari, pustim muziku, nabrijem se, a on – ćorak.  Pravdao se da je preuzbuđen, no u biti mu je jednostavno bilo neugodno biti posve gol. Zato, daj im malo  plahte i odmah se razbude. A kad krenu, ne staju”, kaže ona.
Nisam nikad bila s dečkom iz BiH, ali zato imam još jednu frendicu koja je trenutno s tipom iz Ljubuškog. Kaže da
je Hercegovina rasadnik kinky frajera. Zaključak je bio sljedeći: “Kada me zamolio da se pomokrim po njemu, znala  sam da je vrag uzeo  šalu. Što je sljedeće? Fekalije? Ne, hvala, nikako ne volim takve  stvari. Kad sam sve to odbila, prozvao me je – konzervativnom!”
= BOSANCI
Golden shower.

“Mmmm, kako se Bosanci  ljube!” kaže Marijeta, koja svaki tjedan trči  u Sarajevo.
Prije je to opravdavala poslom, no onda smo saznali za Enisa. Enis ima ogromnog i jako je strpljiv. “Uvijek se pobrine da svršim prva. Predigra nekad traje satima, a kad siđe dolje, mmm… Ali, kada mu želim uzvratiti uslugu – ne dopušta mi. Kaže da mu to nije higijenski. Prvo sam se malo vrijeđala zbog toga, no sad sam već navikla. Uostalom, bitno da ja uživam!”  kaže Marči.  Blago njoj. “I kad svršim uvijek mi da pusu i dugo me mazi. Tek onda  uđe…”
= SARAJLIJE
Pažljivo, obdareno, higijenski.

Violeta je godinama sa Zlatkom, Makedoncem. On obožava prljave izraze za vrijeme seksa. “Na početku sam se vrijeđala. Sad sam već naviknula da ga pali ‘odvratna kuja’ ili ‘prljava drolja’.” To me zainteresiralo pa sam kontaktirala znanicu koja je u braku s Makedoncem. Kaže da tu ima nešto. Njen muž, naime, nije lud za dirty talkingom, ali voli da mu se priča kako je velik, najbolji itd. A voli i seks pred ogledalom. “Ja uvijek pomislim kako mi se vidi celulit, a on urliče poput ranjene gorile
- ‘Tooo, tko ti je tatica, tko ima najvećeg’ i slično.  Često  ne mogu  svršiti jer me to nekako dekoncentrira”, kaže ona.
= MAKEDONCI
Dirty talking, opsesija sobom.

Ovih dana sam sva u žurbi.  Najbolja  prijateljica se udaje i ona je prva koja je pala. Osim  što imam status dežurne narikače, morala sam je priupitati kakav je seks s Ličaninom. “Ajme, ne smiješ reći Ličanin, uvrijedit će se. On kaže da je Goranin!” upozorila me. Navodno su nježni i vole tepati dok vode ljubav. I uvijek su spremni. Druga frendica je bila u braku s čistokrvnim Zagrepčaninom. “Mrzio je kad bih rekla  ‘vođenje ljubavi’. Njemu je to ševa, jebanje, karanje. Kaže, ljubav je jedno, a seks drugo. Dugo mi nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda  sam uvidjela da me vara. Ja sam mu služila za kuhanje ručka, a ova druga za sve ostalo. E, pa ne može tako.” Izgleda da je s Hrvatima najkompliciranije. Jedni su predivni i najnježniji, a drugi obični prevaranti. Pih.
= ZAGREPČANI
Napaljeni prevaranti.
Osobno sam otkrila nešto poprilično zanimljivo. Berane su grad u Crnoj Gori. Od tamo, jamčim vam, nijedna žena  ne odlazi nezadovoljena – upoznala sam i frendice sa svojim  Berancima! Crnogorci su kršni i imaju one jake ruke i ramena, kako bi rekla  moja frendica – drvosječa look. A kad vode ljubav, posebno su zanimljivi. Vole pokazati tko je muško u vezi, a posebno ih pali igranje uloga. Kad
ovom svome napišem da ga na aerodromu čeka seksi školarka, on se totalno raspameti. Budući da nam je veza još na daljinu, puno se seksamo i preko interneta. Pomalo su i ekshibicionisti – vole u javnosti, taman negdje na potezu od Tivta do Dubrovnika – gubljenje na putu do Konavoskih  dvora  zna biti poprilično napaljujuće! Mogu često,  puno i da – važno  im je zadovoljstvo žene. Ima nešto u tim  konzervama.
“Doći će mi prijatelj. Imaš kakvo društvo za njega?” pitao me jednom pa sam pozvala frendicu. “Isuse bože, ovo nije normalno”, u devet ujutro zvala me Mihaela. Zvučala  je raspamećeno. “Kako ovaj čovjek dobro jebe!!!” bio je odgovor. Ivan je najbolji prijatelj mog dragog, a prijateljica se nije gasila: “Prvo smo se u kuhinji, pa u kupaonici dok mi je mašina radila. Pa u kadi, pa na kauču, pa na…” Odmah sam uzrujana doletjela k svom dečku i zasiktala: “Okej, V., zašto  se i mi nismo u kuhinji, kupaonici, kadi itd. Ha!?” “Pa zato što smo se u hodniku, na balkonu i krevetu”, smireno mi je odgovorio. “Ali nismo dok je mašina radila”, zaustila sam. “Nema  problema,  ajmo sad!” rekao je. Zato ga volim. Uvijek spreman i uvijek može! Ponekad je iznenađen mojim apetitima, ali što ću kad me pali. I onaj pogled  prije  nego što krene rukom prema mom međunožju je nezaboravan. Romantika i strast u jednom. Nenadjebiva kombinacija!
= CRNOGORCI
Apsolutni broj 1.