Kako znati, da je s vašom vezom gotovo?

nevjera, muškarac žena, muškarac žena, sex, muškarac žena, sex, sex u autu, mladi sex, muškarac žena, sex, brak, muškarac, hrana, erakcija, muškarac, menopauza, erekcija, menstrubacija, samozadovoljavanje, varanje, preljub, oglas, igrice, varanje, preljub, ljubavnica, erekcija, disfunkcija, muškarci, muškarci, tipovi, izbjegavanje, erektilne disfunkcije, napitak, čudotvorni napitak, kava

Ponekad je potpuno jasno, da se vezi bliži kraj a ponekad to se uopće ne osjeća. Iako možda i slutite da nešto nije uredu i vidite ponašanje svoje djevojke. Pri pozornom čitanju donjih redova, izbjeći ćete neugodno iznenađenje na vrijeme.

Njeni prijatelji s vama više ne pričaju

Nekada su njeni prijatelji i prijateljice  bili oduševljani s vama te su uživali u zajedničkim razgovorima. Danas preko njihovih usta vrlo teško prelaze riječi, kada dođete u njihovo društvo nastane neugodna tišina i razgovor ne teče gladko kao prije. Ta promijena je vjerojatno posljedica tofga što je vaša djevojka govorila o tome kako se namjerava s vama razići ili nije zadovoljna vama.

Nekadašnji zajednički prijatelji su sada postali njeni

To se odnosi na one zajedničke prijatelje s kojima vas je upoznala na početku veze. U prošlosti ste na sva druženja bili pozvani i vi, sada se s vašim prijateljima nalazi samo ona. Nitko od nekada zajedničkih prijatelja vas ne zove i kada ih nazovete vi uvijek imaju izgovor zašto se ne mogu s vama naći. Sve to sigurno ne znači nešto dobro.

Njene stvari polako nestaju iz vašeg stana

Kada su njeni posjeti u vaš stan postali sve češći, s njom su dolazile i njene osobne stvari. Njena zuba četkica se vrlo brzo udomaćila na polici u kupaoni, na stoliću u dnevnoj sobi nalaze se njezini cd-i i knjiga. u spavaćaj sobi njena spavaćica a u košu za prljavi veš njeno donje rublje. Ukoliko si zavaravate oči i mislite da je za nestanak tih predmeta krivo zakašnjelo proljetno čišćenje tada se varate, to je gotovo siguran znak da namjerava prekinuti vezu, kada iz kupaonice nestanu njeni kozmetički preparati.

Prestali ste se svađati

Konstantno svađanje je pokazatelj nesretne veze, ali je i potpuna tišina loš znak. Ukoliko su ju vaše prljave čarape, neoprano suđe i mrvice čipsa na kauču dovodile do ludila, dok danas kraj toga svega prolazi ne zaustavljajući pogled i ne govoreći vam niti jednu riječ to vjerojatno znači da ju baš briga za vašu vezu i da je mislima već daleko od vas.

Svaki od tih znakova ne mora možda značiti prekid, ali svakao ukoliko ih uočite poduzmite nešto ako vam je stalo do veze. Možda je prekasno da išta poduzmete ukoliko je druga strana već odlučila ali opet s druge strane nikad nije kasno.

pruzeto sa www.intimatemedicine.com.hr