Kako zadovoljiti ženu?

Američki Cosmopolitan uzeo je stvar u svoje ruke i na masovnom istraživanju na 1000 žena pokušao dočarati gdje najviše griješimo. Možda ne griješimo budući da nismo ni znali kuda s tim rukama, ali evo rješenja za sve naše probleme. Zato notes u ruke i pišite bilješke.

10. Njezine grudi zaslužuju više pažnje

Za većinu muškaraca, grudi su najvažnija stvar u predigri, ali nekako zaboravimo na njih čim krene prava akcija, što je prava šteta zbog ove ekstra stimulacije koja može dovesti do još jačeg orgazma. Također, nisu samo bradavice vaš cilj, budući da su cijele grudi prepune živčanih završetaka, pogotovo donja strana grudi. Kada je na vama, polagano kružite prstima po cijelim grudima, završavajući na bradavicama. Nakon toga položite ruku ispod grudi i polagano liznite bradavice prije nego krenete u jaču ofenzivu.

9. Podarite joj orgazam G-točkom

Nema više isprike poput "Ne znam gdje je G-točka" ili "Svaka djevojka ima na drugom mjestu" budući da je dokazano da se nalazi otprilike 5 cm unutar vaginalnog kanala s prednje strane. Mnogi stručnjaci tvrde da je veličine jedne lipe i pomalo spužvasto, ali taj dio ostavit ćemo za neku drugu priliku. Potrebno je znati da treba stimulirati taj dio, a najbolje se postiže malčice promijenjenom "doggy style" pozom. Zamolite djevojku da se za razliku nego inače spuste na laktove. Zatim držanjem za bokove lagano stimulirajte penisom G-točku budući da tim potezom najbolje pogađate željeno mjesto.

8. Iznenadite ju s jednim na brzaka

Kada ju zaskočite iz vedrog neba, ona se osjeća tako neodoljivo da jedva čekate da ju uzmete u svoje ruke i strgate svu odjeću s nje. Kada se vrati kući, čim otvori vrata, privucite ju k sebi i krenite s jednim sočnim poljupcem. Oslobodite ju mogućih vrećica i tereta, lagano je odvedite do mjesta koje ste pripremili. Nemojte ju skinuti do kraja, već samo dignite haljinu i spustite gaćice. Tada svojim prstima krenite masirati klitoris u šapućite u njezino uho koliko vam je privlačna. Dalje znate i sami. (Naravno, neće to upaliti svaki put, ali ne brinite, pokušajte ponovo)

7. Lagano joj povucite kosu

Na njezinoj glavi postoje na tisuće živčanih završetaka, i kada je uzbuđena, puno su osjetljiviji pa je svaki dodir po kosi dodatno stimulira. Ali postoji caka; ako ju povlačite za kosu kada ste vi iza nje, ona ima osjećaj da se odnosite prema njoj kao prema nekoj prostitutki. Umjesto toga, kada je na vama, lagano joj zgrabite kosu čim bliže tjemenu i lagano povucite. Ovo posebno djeluje za vrijeme najintenzivnijeg seksa, jer kada je lagano vučete za kosu, osjećat će se prljavo.

6. Pričajte joj "prljave" riječi

Žene su verbalna bića, a to ne zaboravljaju čak ni u spavaćoj sobi, koliko god to ne žele priznati. Nažalost, od nas najprljavije što mogu dobiti je mješavina najčešćih psovki uz njezin srneći pogled u bijegu kada počnemo dizati ruku i sklapati prste u šamar da dočaramo koliko smo prljavi. Ono što vaša partnerica zapravo želi je da joj pričate koliko ste uzbuđeni, koliko volite njezino tijelo i kako se dobro osjećate kraj nje. I nije najvažnije što govorite, nego način na koji to izgovarate, jer će tada prepoznati goruću želju u vašem glasu.

5. Grickajte joj vrat

Koža ispod uha je vrlo tanka, stoga je super-osjetljiva na dodire. Za početak koristite jezik, lagano oblizivajući ju od uha prema dnu vrata. Ponovo se vratite istim putem da toplina vašeg jezika i hladnoća vašeg daha zaigra njezino tijelo. Nakon toga, krenite agresivnije, lagano grickajući njezin vrat. Slobodno tu i tamo cuclajte njezin vrat, ali nemojte pretjerivati da ne ostane trag kao da je još u osnovnoj školi.

4. Oralom do svršetka

Sigurno ste mislili da će se ovo nalaziti na prvom mjestu, ali ipak nije tako. Oralni seks omogućuje joj da se opusti i uživa (zvuči poznato). Ali ipak naša joj tehnika pomaže da se osjeća ugodnije. Da biste saznali što vaš partnerici najviše odgovara, krenite s blagim lizanjem, sisanjem i korištenjem jezika na različite načine i promatrajte kako reagira na pojedine podražaje. Kada osjetite da ubrzano diše, vratite se na prethodni potez i dovedite ju do vrhunca.

3. Dodirujte ju za vrijeme akcije

Neke žene ne mogu tako lako doživjeti vrhunac, zato žele da odnos duže traje. Pravilo je, kada god možete, dohvatite njezin klitoris. Vaši dodiri bi trebali biti nježni u početku, prema sve bržem i jačim dodirima. Kod svake žene, vrijedi drugačije pravilo, zato eksperimentirajt; Probajte jednim prstom pritisnuti klitoris, dok s ostalim prstima dohvatite ostali pubični dio, njezino stenjanje pokazat će da li ste pogodili.

2. Ljubite ju za vrijeme seksa

Ako ste kao većina muškaraca, ljubljenje prestaje čim krene seks. Ako niste znali, to je vrlo loš potez, budući da ju vaše ljubljenje približava vama, a s tim i povećava njezin užitak. Odaberite položaj u kojem ste lice u lice i počnite s ljubljenjem. Najčešće je to misionarski položaj ili kada vam sjedi u krilu. Pravo sočno ljubljenje je preporučljivo u svakom pogledu. Kada su stvari sporije i romantičnije, normalno da ćete odabrati lagano ljubljenje.

1. Budite agresivniji

Iako možda mislite da ste dovoljno agresivni sami po sebi to nije uvijek tako. Žene žele da budemo agresivniji u krevetu. To ne znači da si zamislite UFC oktogon i najljućeg protivnika, već žele odlučnost i snagu u krevetu. Primjerom je najlakše opisati: U misionarskom položaju, primite joj dlanove i povucite iznad njezine glave. Ili kada je na vama, primite joj bokove i lagano trljajte njezin klitoris po vašoj pubičnoj kosti. Najvažnije, kada mijenjate položaj, nemojte biti mlitavi, čvrsto ju primite i postavite kako želite. Ona će uživati.

macho.hr