Kako vrtjeti muškarca oko maloga prsta?

žene, muškarci, muškarac žena, muškarci, žene, manipulacije, žene, seks, žena, fraze, riječi, dečki, žene, uvrede, žene, tip, savjeti, žena, žene, vuk, ponašanje, žene, tipovi, muškarci, djevojka, pamet, žene, muškarci, paljenje, žene, svađa, osveta, žena
Drugim riječima, muškarci manipuliraju okolinom, a žene manipuliraju muškarcima. Kako se radi o potpuno različitim sustavima, muškarci nikada neće shvatiti da su prave male igračke u ženskim rukama. A ako i shvate, tu će činjenicu zaboraviti čim se nađu u društvu lijepe i bespomoćne žene. U nastavku teksta vam donosimo nekoliko savjeta kako kontrolirati muškarca i kako ga natjerati da radi upravo ono što vi želite, a da toga ne bude ni svjestan.

Glumite nedodirljivu

Nikada i nikako ne odgovarajte odmah na njegove poruke, pozive ili mailove, čak ni kada to želite. Pustite da se hlade nekoliko dana, a onda odgovorite s nekoliko riječi, po mogućnosti što neodređenije. Isprva će pomisliti da niste zainteresirati, a potom će ga mlaka poruka potpuno ošamutiti. Nakon ovakvog tretmana će zagristi 'k'o klen na crva', a vi ste već pola posla obavili.

Laskajte mu

Kada da ga konačno pustite u svoju blizinu, mazite mu ego. Muškarcima ništa nije tako ugodno kao laskanje. Pričajte mu kako je pametan i jak. Zatražite pomoć oko banalnih tehničkih stvari kao što je zamjena žarulje ili ga zamolite da vam pronađe programe na novom televizoru. Bit će izvan sebe od sreće kada ga pohvalite. Naglasite kako to ne biste mogle nikada sami napraviti, a onda ga stavite natrag na hlađenje. Ako ste diplomantica FER-a ili nekog sličnog fakulteta, zatajite svoje obrazovanje. To je podatak koji ne ide u vašu korist.

Postavite uvjete

Svaki muškarac želi samo jednu 'stvar', i vi to znate. Razmislite dobro što želite i jasno mu to dajte do znanja. Budite principijelne i tražite da se najprije važi zahtjevi zadovolje. Možda ćete i sebi privremeno uskratiti zadovoljstvo, ali za 'više ciljeve' se isplati trpjeti. Zapamtite da žene imaju najmoćnije oružje na svijetu uz pomoć kojega bi mogle zaustaviti sve ratove, samo kada bi to znale i htjele.

Izluđujte ga ljubomorom

Flertujte s drugim muškarcima i pokazujte da vam godi njihova pažnja. Svaka žena koja se zna našminkati i odjenuti je za muškarca najželjeniji trofej. Ono što oni nikako ne žele je da budete 'prijelazni trofej'. Jednom kad shvati da je u utrci za vašu naklonost, postat će najuslužniji, najnježniji, najdarežljiviji... Pričajte mu kako vaša kolegica s posla ima najboljeg, najzgodnijeg i najbogatijeg dečka na svijetu i kako se baš danas naletjeli na njega u gradu. Pošaljite sami sebi cvijeće ili bombonjeru u ime 'tajnog obožavatelja'. Neka se osjeća ugroženo.


Postanite bespomoćna glupačica

Zaboravite sve 'muške' vještine koje ste znali. Zovite ga u pomoć kada trebate zamijeniti gumu na automobilu, kada vam se pojavi 'plavi ekran' na windowsima ili kada se računalo jednostavno ne želi pokrenuti. Neće? A možda ste ga ipak trebali uključiti u struju? Ajoj, tako ste glupi i bespomoćni! Da ste samo malo jači, možda biste mogli i sami nositi vrećice iz trgovine. Brojevi? Vi ih jednostavno ne razumijete! Pričajte s gađenjem o feministicama.

Suze

Plakanje je zadnje sredstvo u postizanju cilja. Čak i kada izvučete to najjače oružje iz ženskog arsenala, budite kontrolirane. Ne upuštajte se u ridanja zbog kojih biste mogli izgledati smiješno ili neugledno. Budite ljupke i tužne. Pustite suzu uz tek pokoji kontrolirani jecaj. Gotovo da nema muškarca koji neće učiniti sve da bi zaustavio ženske suze. No ako naletite baš na takvog endema, 'zatvorite slučaj' i krenite dalje. Još je puno riba u vašem oceanu.

izvor: hocuspoj.com