Kako se riješiti suhe kože na petama uz pomoć jedne namirnice?

zanimljivosti, cipele, cipele, peta, zdravlje, hod, seksualnost, koraci, pete, žena, moć, štikle, cipele, žene, obuća, probanje, žene, pete, štikle, štikle, djevojke, mostarac, bez dlake na jeziku, hercegovke, sponzoruše, Mostar, napad, Valentinovo, mostarka, pete, Suhe pete, cipele, Mostar, djevojačka večer, Ivan Vrljić, sponzoruše, sponzoruša, cipele, ples, pete
...koju mnogi sigurno imaju u svom domu. Radi se o - limunu. On je ujedno i jedina stvar koja će vam biti potrebna kako bi vaša koža na petama postala nježnija te kako bi pukotine nestale.

Riječ je o vrlo jednostavnom i prirodnom tretmanu koji možete napraviti u udobnosti svog doma, a sve što trebate jest slijediti dolje navedene korake, piše Zadovoljna.hr.

1. Izaberite veći limun koji je svjetliji i pomalo mekan te ga prerežite na pola.

2. Iscijedite svu tekućinu iz obje polovice, ali unutar njih ostavite dio limove pulpe.

3. Stavite vaše pete u prazne polovice limuna - jedna polovica, jedna peta.

4. Obucite čarape preko stopala, odnosno preko peta i polovica.

5. Držite tako limunove polovice na petama otprilike 30 minuta. S obzirom na to da će vam tada biti teško hodati, sjednite i opustite se tih pola sata čitajući knjigu ili gledajući televiziju.

6. Nakon toga skinite čarape i bacite polovice. Kiselina koja je u limunu uklanja mrtve stanice i omekšava kožu. Svi hrapavi, puknuti dijelovi kože bit će mekani i nježni na dodir.

7. Završite tretman nanošenjem hranjivog ulja, poput kokosova, ili losiona na pete.