Kako sam znao da je ona ona prava? Parovi otkrili trenutak

parovi, ljubav, trenutak istine

Pet parova otkrilo je kada su znali da je to to, ona prava ljubav s kojom žele provesti cijeli život, donosi Daily Mail.

Ovo su njihove priče:

"Nakon mjesec dana veze otišao sam s grupom prijatelja nakon posla na piće. Nakon 20 viskija, sjeo sam u taksi i otišao njoj. Ušuškala me i tri sata poslije otišla na posao. Kad sam se probudio, nisam se baš sjećao prijašnje noći niti mi je bilo jasno kako sam završio od nje.

No kad sam ustao primijetio sam veliku čašu vode na noćnom ormariću, dva aspirina i sportsko negazirano piće. Pored je stajala i kanta s maramicama u slučaju da moram povratiti."

"Znala sam da je to to kad se rasplakao nakon što je pregazio žabu autom. Znam da nije smiješno što je sirotu žabu zgazio auto, ali u tom trenutku sam se jedva suzdržavala da ne prasnem u smijeh. Znala sam da se moram udati za njega."

"Ukakila sam se malo u gaće slučajno ispred njega. Kad se tako nešto dogodi znate da se morate vjenčati. Ili ubiti ga..."

"Bila je to doista ljubav na prvi pogled. Prvi put kad sam je vidio odmah sam znao. Bila je nova na poslu i upravo sam izlazio iz ureda kad ju je mentor predstavljao svima. Rekao sam "bok" i otišao sjesti.

Odmah sam rekao svom mentoru: Ja ću se oženiti s njom. Istinita priča. Dvije godine poslije bilo smo u braku i sad ćemo uskoro proslaviti 27. godišnjicu."

"Bila mi je šefica u lokalnom dućanu i čim sam je vidio znao sam. Došla je do mene i derala se zbog nečeg glupog - odmah sam znao da je to ona koja će se derati na mene dok sam živ."

24sata.hr