Kako prekinuti vezu kao pravi muškarac

Svađa

Ok, svima se dogodi, možda niste jedno za drugog, s njom nemaš nikakve zajedničke interese ili jasno vidiš da vam veza nema budućnost, ali u takvoj situaciji budi muškarac, budi iskren, reci joj istinu i suoči se s posljedicama.

Nemoj biti jedan od onih koji se potajno navlači s drugim ženama, dok se prema njoj ponašaš kao da je sve u najboljem redu. Budi muškarac i poštuj pravila o kojima danas pišemo, jer to je jedini pravi put kad dođe do slične situacije.
Budi taj koji će napraviti prvi korak

Nekad se jednostavno moraš pomiriti s činjenicom da nastavak veze nema smisla. Ako je iz aviona vidljivo da tu nema budućnosti, da ste se udaljili i da će teško doći do ikakve promijene, budi muško i napravi prvi korak, porazgovaraj s njom, reci joj da se nema smisla mučiti i da je vjerojatno bolje da svatko krene na svoju stranu. No, nemoj ni slučajno biti jedan od onih papaka koji je ostavio curu samo zbog straha da bi ona mogla prije ostaviti tebe.
Ni slučajno ne prekidaj preko telefona ili poruke

Koliko moraš biti jadan da "otkantaš" nekoga s kim si bio u vezi preko poruke, e-maila ili telefonskog razgovora? Poprilično ako ti ta osoba nije ništa skrivila, a čak i da te varala na svakom čošku, imala za budalu ili iskorištavala tvoju dobrotu, budi muško, suoči se s njom i reci joj sve što je ide direktno u lice. U suprotnom, nemoj biti takvo đubre, jer prekid preko poruke ne zaslužuje nitko s kim si proveo određeno vrijeme u vezi.
Nikad ne krivi isključivo nju

U mnogim situacijama je najlakše svaliti krivnju na drugog i izvući se iz neugodnih situacija, no, takve stvari muškarci ne rade. Nemoj se ponašati nezrelo, ako si već nešto skrivio, onda za to preuzmi odgovornost, kako u vezi, tako i u ostalim životnim situacijama. Ako je već došlo do toga da ste se udaljili, da veza nije što je nekad bila i da nemate zajedničkih interesa, onda to sigurno nije krivnja samo jedne strane, pa nikako nemoj pokušati svu krivnju svaliti na nju.
Ohrabri je

Ako ti djevojka s kojom prekidaš znači mnogo, smatraš je kvalitetnom osobom, ali u unatoč tome ne vidiš načina da u budućnosti budete zajedno, onda joj to i spomeni negdje tijekom razgovora. Ali samo ako stvarno to misliš, nemoj to spominjati samo zato da bi joj bilo lakše i da se čim prije izvučeš.
Nikad ne pričaj loše o bivšoj

Rekli bi "o bivšima sve najbolje" i to stvarno mislimo. Ako kojim slučajem i imaš neka loša iskustva iz veza, onda je na njih najbolje zaboraviti, jer takve osobe niti ne zaslužuju da ih se spominje. Nemoj biti jedan od onih će na svako pitanje o bivšoj sasuti buru uvreda na njezin račun, pa i u slučaju da ona to nije zaslužila.