Kako ga osvojiti uz pomoć seksi grudi?

Brojna su istraživanja pokazala da muškarci na ženama najprije primijete grudi, a većina njih navodi i da im je taj ženski atribut najprivlačniji. Drage dame, vrijeme je da naučite koristiti svoje grudi na pametan način te da uz pomoć njih zavedete željenog muškarca.

Bez grudnjaka

Za dnevno izdanje izaberite najobičniju pamučnu majicu ispod koje ne smijete obući grudnjak. Lagano trenje prirodnog materijala o grudi izazvat će nadražaj pa će bradavice doći do izražaja. Takvom prizoru nijedan muškarac ne može odoljeti.

Uska majica

Dajte mu apsolutni uvid u vaše grudi. Neka točno vidi kojeg su oblika i koje veličine. Kako? Ne morate, naravno, hodati goli. Jednostavno odjenite superusku majicu koja će ocrtati i najsitnije detalje vaših grudi. Odjenite je bez grudnjaka ako imate odlične grudi, a ako nisu tako savršene, odjenite jednostavni grudnjak bez čipke i bilo kojih drugih dodataka.

Raskošni dekolte

Dobar push up grudnjak je nešto što morate imati. Kad idući put budete izlazile van, odjenite majicu raskošnog dekoltea koji će dodatno istaknuti push up grudnjak. Kod takvog izdanja vaše će se grudi činiti još veće i primamljivije. Ipak, nastojte ne pretjerati s dubinom dekoltea kako ne biste djelovali vulgarno.

Zavodnički prozirno

Za prozirnu majicu treba imati hrabrosti, ali taj potez nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odjenite prozirnu košulju ili majicu koja će pod određenim kutovima otkrivati vaše zamamne grudi. Vjerujte, to je prizor koji nijedan muškarac neće zaboraviti. Ako imate puno hrabrosti, nemojte odjenuti grudnjak. Inače, to je kombinacija koja je prihvatljiva samo za večernje sate. U suprotnom, djelovat će vulgarno i očajno.

izvor: tportal.hr.