Kako ga odvući u krevet?

No, muči vas jedna stvar - kako ga odvući kući? Evo nekoliko savjeta koji će vam u tome pomoći.
Obavezno nosite svileno seksi donje rublje koje uspaljuje na sam dodir. Tijekom večeri pružite mu mogućnost da zaviri ispod vaše majice ili haljine i da se uvjeri kakvo rublje nosite.

Usred razgovora se ispričajte i otiđite u toalet. Nekoliko minuta kasnije pošaljite SMS sljedećeg sadržaja: 'Upravo sam se dodirivala razmišljajući o tome što želim da mi radiš kasnije.'

Nabavite gume za žvakanje ili bombone, te osvježite dah prije nego ga poljubite. To će ga dodatno uspaliti.

Dok razgovarate s prijateljima na tulumu ili 'cijelu vječnost' čekate piće na šanku, neprimjetno radite Kegelove vježbe. To će vam pomoći da se pripremite za uzbuđenje koje vas kasnije čeka.

Na putu kući počnite ga zadirkivati. Lagano prstima dodirujte donji dio njegova grla, držite se čvrsto za remen njegovih hlača ili gurnite prstiće između dugmadi njegove košulje. I, naravno, ne skidajte seksi osmijeh s lica.

Parkirajte auto na kolniku. Izađite iz auta i snažno ga pritisnite na haubu strastveno ga ljubeći. Ako idete kod njega, a on pred vratima nespretno traži ključeve stana, stisnite svoje grudi na njegova leđa dok ih traži. Tada ga zagrlite i rukama obuhvatite njegov 'paket' preko hlača.

Kad napokon uđete u stan, naslonite ga na vrata, obavijte svoje noge oko njegova struka i strastveno ga poljubite. Dalje će se stvari odvijati svojim tijekom, samo se prepustite strastima i uživajte! 

hot.net.hr