Kad je vidite u štiklama spremite se za....

... a hodanje u štiklama naglašava obline jer se guza i bokovi kreću na seksi način. Ljubiteljice vrtoglavo visokih potpetica tvrde da se u njima osjećaju više seksi i imaju više samopouzdanja.
Štikle u krevetu mogu razbuktati svačiji seksualni život, a prema znanstvenim istraživanjima, štikle pomažu i seksualnom zdravlju. Naime, nošenje štikli jača mišiće zdjelice što u seksu pruža užitak i ženi i muškarcu. To znači da žene koje nose štikle uopće ne moraju raditi Kegelove vježbe za jačanje mišića zdjelice koji su zaslužni za seksualno zadovoljstvo.

Dr. Maria Cerruto, urologinja iz talijanskog Sveučilišta u Veroni, i sama je ljubiteljica štikli, a proučavanjem 66 žena mlađih od 50 godina otkrila je dobrobiti nošenja štikli za seksualno zdravlje.

No, liječnici upozoravaju da previsoke štikle uzrokuju probleme s leđima, koljenima i stopalima, stoga se preporučuje preko dana nositi pete visoke samo nekoliko centimetara, a vrtoglave stiletto cipele možete ostaviti za večernje izlaske ili za seksi druženje u krevetu. Naime, štikle u krevetu fetiš su mnogim muškarcima.

Christian Louboutin izjavio je da visoke potpetice ženu postavljaju u orgazmično stanje duha. Navodno je žensko stopalo u štikli u istom položaju kao i u trenutku kada doživljava orgazam. Stoga je poznati dizajner siguran da se nošenjem štikli dovodite u stanje mogućeg orgazma.

Činjenica da se žene osjećaju seksi i misle na orgazam kada nose štikle, još je jedan plus za seks u štiklama. Žena u štiklama dominira u krevetu, a muškarci obožavaju kada im pokazujete koliko se seksi osjećate. Par visokih štikli dovoljan je za zavođenje i fenomenalan orgazam za oboje.

Izvor: she.hr