Još danas moguće iskoristiti pogodnost za kupovinu ulaznica za tribine za Massimov koncert u Sarajevu

Massimo Savić, Sarajevo, Massimo Savić, koncert, Massimo Savić, Sarajevo

Massimova suradnja sa Vatrom- singl „Nama se nikud ne žuri" protekli je vikend nagrađena glazbenom nagradom Porin. Osim priznanja struke za najbolju vokalnu suradnju, Massimo i Vatra su oduševili i publiku u dvorani, te gledatelje ispred malih ekrana svojim nastupom na svečanosti dodjele ove najveće glazbene nagrade u Hrvatskoj.

Upravo zbog ovih obaveza Massimo je prolongirao i koncert u Sarajevu za 12.4. a u videu na svojim društvenim mrežama prošli tjedan se obratio bh publici iz Slovenije https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/videos/2304037516515294/
Publiku očekuje Massimov najveći solo koncert u Sarajevu u kojem će uživati u najvećim hitovima iz svih njegovih glazbenih epoha- od onih sa Dorian Gray, do posljednjeg albuma „Sada".

Upravo ovaj album- „Sada" očekuje kupace ulaznica za VIP parter za koncert u Skenderiji.

„Za kupljene dvije ulaznice za VIP parter kupci na poklon dobivaju novi Massimov album „Sada". Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija. Drugu pogodnost, za kupce ulaznica za tribine, Massimovoj publici su osigurali radijski partneri koncerta RSG i Antena Sarajevo. Naime za kupljene dvije ulaznice za tribine, treću dobivaju na dar. Ovu pogodnosti je moguće iskoristiti još samo danas isključivo na pomenutim prodajnim mjestima ulaznica", pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.

Podsjetimo, Massimu će se na njegovom do sada najvećem solo koncertu u Sarajevu kao specijalni gost na pozornici pridružiti i Sergej Ćetković.

Ulaznice je moguće kupiti i online preko sustava kupikartu.ba po cijenama od 15 do 50 KM , koliko koštaju za VIP parter.