Jesu li muškarci zaista romantični ili samo glume?

muškarci, romantika, gluma
Slobodan heteroseksualac misli ovako:

k"Mislim da velika većina muškaraca nije romantična po prirodi. No, ima li išta loše u tome da frajeri pokazuju svoju romantičnu stranu kako bi usrećili partnericu? Ako je romantika iskrena, onda ne bi trebalo biti važno je li ona dio muške osobnosti ili ne. Mi koji smo skloniji romantici bit ćemo puno bolji u tome od onih koji nemaju tu crtu, jer to je dio naše osobnosti. Poruka ženama glasi: nemojte odbaciti muškarca samo zato što on nije romantičan po prirodi. On će se potruditi radi vas".

Oženjen heteroseksualac kaže:

"Većina muškaraca nije romantična. To ne znači da oni ne vole svoju ženu/djevojku. Romantika je nešto o čemu muškarci ne razmišljaju. Najbolji način da muškarac bude romantičan je da bude dobar partner, da pere suđe, rublje, da posprema iza sebe i pomaže supruzi i odgoju djece. Možda jedna od najromantičnijih stvari koju muškarac može učiniti za svoju damu je da npr. brine za djecu tijekom popodneva dok je ona na masaži".

Slobodan homoseksualac tvrdi:

"Romantika je uzbuđenje i tajnovitost koju pokazujemo osobi koju volimo. Međutim, većina muškaraca se boji pokazati svoju romantičnu stranu obično iz straha da nešto ne odrade na krivi način. Drage dame, ako ste u potrazi za malim trenucima uzbuđenja i ljubavi, vidjet ćete da su dečki romantičniji no što biste pretpostaviti".

Slažete li se s ovim muškim tvrdnjama, drage naše?

ordinacija.hr