Jelena Veljača opet u zagrljaju bivšeg

Jelena se, naime, nakon punih deset godina ponovno vratila glumi u predstavi 'Prava stvar' u kojoj s kolegom Draženom Čučekom ima glavnu ulogu. Predstava je jučer u Maloj sceni doživjela premijernu izvedbu, a njome je to kazalište obilježilo 25 godina postojanja.

Nakon predstave glumačka ekipa među kojima su i Mislav Čavajda, Jasna Bilušić, Frane Perišin, Marko Hergešić, Lana Helena Hulenić slavili su do kasnih noćnih sati. Proslavu nije propustio ni Damir Urban koji je stigao sa suprugom Milicom.

No najveće iznenađenje bio je Jelenin bivši suprug, glumac Janko Popović-Volarić koji je pomno pratio Jelenin povratak na kazališne daske. Njihov odnos nakon razvoda ostao je prijateljski, a kada istupaju u javnosti, uvijek imaju riječi hvale jedno za drugo. 'Janko je bio senzacionalan suprug, a sada je senzacionalan bivši', rekla nam je nedavno Jelena za tportal. Jučer je uoči premijere za In Magazin izjavila kako joj je upravo Janko pružao najveću potporu tijekom priprema za predstavu.


'On mi je jedan od najvažnijih ljudi u životu i naravno da sam s njim, koji jako dobro poznaje materiju i jako dobro poznaje mene, puno razgovarala o toj svojoj odluci. I onda je on svojom nevjerojatnom strpljivošću i toplinom zapravo otklanjao moje strahove i dileme, odgovarao na moja pitanja koja su bila beskrajna i iscrpljujuća, uopće ne znam zašto me trpi', rekla je.

Tportal.hr