FOTO/VIDEO  Ivana otkrila detalje prve bračne noći

Ivana Radovniković
...Radovniković u svom prvom javnom pojavljivanju nakon udaje za glazbenika Stjepana Markovića i povratka s medenog mjeseca.

Ivana je bila gošća na Narodnom radiju, a u Glazbenom showu Dalibora Petka premijerno je predstavila pjesmu Krug s albuma Dio mene.

'Ova pjesma otvara album. Razmišljali smo da izađemo van s duetom Stjepana i mene, ali mislim da bi to bio totalni klišej', kaže pjevačica koja se upravo vratila s bračnog putovanja u Španjolskoj i Portugalu.

'Bilo je to 15 dana bez brige i pameti', govori Ivana, koja je po prvi puta otkrila i neke od detalja sa svadbe.

'Svojim dolaskom iznenadio nas je Neno Belan, tako da je on bio najraspjevaniji, a ujedno i najpoznatiji gost. Za prvi ples odabrali smo Simply Red i pjesmu Brand New i mislim da smo bili super, ali to treba pitati nekog drugog', kaže Ivana otkrivajući da su imali čokoladnu tortu i da je prava slučajnost da se nije sva zaprljala.

Ivana je odlučila i isprovocirati svoju menadžericu pa je otkrila kako je upravo ona najviše popila te večeri.

'Najemotivniji trenutak bio je sam čin vjenčanja i kad smo izrekli zavjete, koje sam jako ozbiljno shvatila. Prva bračna noć bila je baš super - spavali smo k'o topovi', priznaje Ivana, koja još nije uspjela promijeniti prezime, ali će to napraviti ovih dana. Svojem prezimenu će dodati ono svog supruga.

Pjevačica je otkrila kako će ovih dana snimati i spot za pjesmu Krug, a uskoro priprema novi projekt za najmlađe. 

Izvor: net.hr