Ispovijest seksualne predatorice koja spava samo s oženjenim muškarcima i vjeruje da im spašava brakove

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
50-godišnja Janet udala se mlada, dobila dvoje djece i 27 godina provela je u braku za koji je vjerovala da će trajati zauvijek.

"Bila sam naivna. Mislila sad da ćemo ostarjeti zajedno. Imali smo sve, veliku kuću, dobre aute, odmore na egzotičnim lokacijama. Jedan dan sam se kupala. On je skinuo svoju odjeću i ušao u kadu. Rekao mi je da se zaljubio u neku malu. Bila sam šokirana", ispričala je za Sunday People.

Nakon razvoda bacila se na posao. Jedan dan u lokalnim novinama vidjela je oglas koji je reklamirao stranicu za traženje partnera. Radilo se o stranici na kojoj se okupljaju oženjeni ljudi. Odlučila se prijaviti i ostala iznenađena odazivom. Njezin prvi susret s drugim muškarcem nije joj ostao u dobrom sjećanju, ali ipak je nastavila svoj eksperiment.

S nogu ju je oborio jedan pilot: "Odmah smo kliknuli. Nakon par pića završili smo u hotelu. Seks je bio sjajan uzbudljiv i inventivan. Ali osjećala sam ogromnu krivnju. Napravila sam drugoj ženi upravo ono što je moj muž napravio meni. Tada mi je on pilot objasnio da je u braku sa ženom koja je teško bolesna i godinama se nije mogao seksati s njom. Kada sam to saznala, nisam više osjećala toliku krivnju".

Nastavila je susrete s oženjenim muškarcima, obično mlađima od sebe, a najmlađi je imao 35 godina.

"Nisam mogla vjerovati da su zainteresirani za mene. Neki od njih osjećali su se loše jer varaju svoje žene, ali rekla sam im da je seks glad i da ne rade ništa loše ako se nahrane", rekla ja Janet, koja sebe voli nazivati seksualnom predatoricom.

Smatra kako muškarcima i njihovim ženama zapravo radi uslugu. "Seks koji njihovi muževi imaju sa mnom nije seks za kakav bi one bile zainteresirane. To što su sa mnom čini ih sretnima i zadovoljnima, a vjerojatno iz njih radi i bolje muževe. Neki od tih muškaraca kod kuće uopće nemaju seksualni život. Većina samo želi bolji seks od onog koji imaju doma. Da se ne viđaju sa mnom, viđali bi se s prostitutkama ili možda imali afere koje bi ugrozile njihove brakove", zaključila je Janet.

index.hr