Ispovijest ovisnice o seksu: U jednoj noći seksala bi se s dvojicom, a tek onda bi se našla s dečkom

zavođenje, žena, muškarac žena, zavođenje, zavođenje, način, zavodnici, ljubavnici, seks, muškarci, zavodnici, žene, zavođenje, žene, zavođenje, seks, igra, zavođenje, poduzetnik, ljubavnik, način, seks, poruke, napaljena, znakovi, zavođenje, seks prakticiranje, ovisnost, ispovjest, ljubav, hit, internet, zavodnica, ljubav, Privlačnost i ljubav, čvrsta ljubav, ljubavnik, Novac
No jedna je djevojka, koja je htjela ostati anonimna, ispričala kako je njezina konstantna potreba za snošajem preuzela njezin život.

- Jednom sam se seksala s dva muškarca u jednoj noći prije nego li sam se susrela s dečkom s kojim sam se u to vrijeme viđala. Moj život pretvorio se u potpuni kaos kada sam se u istom tjednu počela viđati s trojicom muškaraca koji se isto zvali - otkrila je u anonimnoj ispovijesti za Australia's Gold Coast Bulletin, prenosi Jutarnji list.

- Nalazila bi se s muškarcima samo zbog seksa. Ne bi me čak morali niti izvesti prvo na večeru. Naposljetku, ionako se ne želiš prejesti prije akcije. Ipak, to nije tako loše kada si u monogamnoj vezi jer uvijek imaš nekog tko će te zadovoljiti. Ne moraš loviti bilo koga kako bi zadovoljio svoju želju - kazala je Australka.

Neimenovana djevojka za Australia's Gold Coast Bulletin otkrila je i kako se često zna iskradati u kupaonicu kako bi sama zadovoljila svoju potrebu, te kako ‘u slučaju nužde' koristi vibrirajući prsten kako bi brže postigla užitak.

Također, priznaje kako je muškarcima to puno lakše činiti, te kako je posramljena zbog toga što čini, budući da su seksualni ovisnici najčešće muškarci.

Stručnjaci seksualnu ovisnost opisuju kao bilo kakvu seksualnu aktivnost koja se otela kontroli. Slavne ličnosti ovisne o seksu su, među ostalima, Russell Brand, Michael Douglas i Tiger Woods, a oni su zbog svog problema potražili i profesionalnu pomoć.