Ispovijest elitne prostitutke: Djevojke poput mene bogatašima su statusni simbol

Ispovijest elitne prostitutke: Djevojke poput mene bogatašima su statusni simbol
...Blica otkrila brojne pikanterije vezane za ovaj posao, u svom se rodnom gradu ovim poslom počela baviti kada je imala samo 23 godine.

Naime, vlasnik lokalne diskoteke ponudio joj novac kako bi mu pravila društvo na poslovnom putu u Beogradu gdje je upoznala njegove poslovne partnere. Budući da je visoka plavuša s oblinama odmah im se svidjela, a tom je prilikom shvatila i da glavni grad Srbije nudi više poslovnih mogućnosti pa se tamo i preselila.

Muškarci su lovci

"Muškarci su lovci. Zato mnogo ulažem u izgled. Što im nedostižnije djelujem, više me žele. Bogatim muškarcima djevojke poput mene su trofej, stvar prestiža - statusni simbol. Kad nekog vide sa mnom, znaju da mu je posao krenuo", rekla je za Blic 32-godišnja Divna koja svoje pravo ime nikada ne otkriva mušterijama (ili novinarima).

"Kada izađete u neki od popularnih klubova u separeu možete vidjeti nekoliko poduzetnika okruženih postavom dugonogih ljepotica sa zanosnim oblinama. Te djevojke se uglavnom predstavljaju kao manekenke ili studentice. No, prava je istina da većina njih radi kao poslovna pratnja", govori Divna i objašnjava da djevojaka koje se bave "elitnom prostitucijom" ima puno više nego javnost misli, prenosi index.hr.

"Moja mama je oduvijek teško bolesna, a otac nas je napustio kada sam bila mala. Lijekovi su skupi, a nisam željela završavati fakultet da kasnije radim u nekom uredu za 300 eura. Toliko koštaju samo neke od injekcija. Mnogi kažu da sam izabrala lakši put. Živite jedan dan moj život, podnosite osuđujuće poglede i uvrede okoline pa recite jesam li izabrala lakši put", objašnjava Divna kojoj cijenu dodatnu dižu i slikanja za muške časopise.

Jedan dan u životu elitne prostitutke

Za Blic je opisala i svoju svakodnevicu.

Budi se u 8 ujutro i odlazi u teretanu jer, kako kaže, uvijek mora biti u top formi. Nakon slijedi kozmetičar, frizer, a ponekad i profesionalni stilist.

Naravno, takav način života košta pa njezina cijena za jednu večer (i noć) iznosi tisuću eura.

"Ljudi misle da mi muškarci plaćaju samo za seks, međutim, to nije istina. 'Paket' koji nudim obuhvaća pojavljivanje na događajima, poslovne večere na kojima se od mene očekuje da razgovaram i o ekonomskim i političkim temama. Nakon toga pojavljivanje u klubu i ako to klijent želi 'intimno druženje'", govori ona i dodaje da muškarci koji plaćaju djevojke nisu nužno stari i ružni.

"Nije istina da samo starci ili neuspješni muškarci traže djevojke za pratnju. Većina njih nema preko 50 godina i sasvim dobro izgleda. To su većinom ugledni biznismeni, bankari, građevinari. Nogometaši isto vole djevojke kao što sam ja, jer znaju da nemamo namjeru da im ugrožavamo brakove. Događalo se nerijetko da me iznajme muškarci homoseksualne orijentacije kako bih im glumila djevojku. Zašto ne, ako dobro plate, glumit ću što god treba", objašnjava Divna.