Indira iz Colonije razvodi se od Narcisa

Da je zaista kraj potvrdio je i sam Mujkić, koji do sada nikada nije htio komentirati svoj privatni život, kao niti brak s Indirom. Narscis je javno priznao kako je njihov brak, nakon devet godina, zapao u veliku krizu.

"Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam", izjavio je Narcis za Extru.

Mujkića se u posljednje vrijeme povezuje s 14 godina mlađom Stellom iz Bosne, s kojom, navodno, nekoliko mjeseci održava kontakte, a Indiru s nepoznatim muškarcem koji fizički podsjeća na njezinog supruga.

Naime, pjevačica je česta gošća zagrebačkih noćnih klubova, a nedavno je se u noćnom izlasku moglo vidjeti s tim istim muškarcem u prisnom druženju.

Extra piše kako su prošlog tjedna viđeni kako se ljube pred svima u klubu People's, a sljedeću večer viđeni su na Joletovom koncertu u klubu Shamballa.

Tajnoviti muškarac, navodno, stanuje u zgradi u kojoj Indira i Narcis imaju teretanu.