Idealna djevojka za muškarca je...

idealna djevojka, muškarac, izbor
Pored ovoga, savršena djevojka brine o svojoj karijeri i zarađuje više od svog partnera, ali u isto vrijeme može ostati kod kuće i brinuti se o djeci, piše komentar.hr.

Ovi naizgled kontradiktorni podaci dobijeni su u anketi u kojoj je sudjelovalo 3.000 muškaraca. I dok dvije trećine muškaraca smatra da bi djevojka trebala se brinuti o svom izgledu i težini, 89 posto njih također smatra da bi trebala i uživati u obilnom obroku bez ikakvih problema. Ove savršene dame trebale bi imati dugačku i bujnu kosu, biti formi i dovoljno samouvjerene da mogu izaći van bez šminke.

Za veliki broj muškaraca izuzetno je važno da pored sebe imaju partnera sa kojim mogu voditi smislene razgovore sve dok ta osoba ima smisao za humor.

„Dok veliki broj žena smatra da je teško izaći u susret svim ovim standardima, 6 od 10 muškaraca vjeruje da takva djevojka postoji. Ipak, postoji nekoliko kontradiktornih stvari u njihovim željama koje ih sprečavaju da pronađu onu pravu", izjavio je glasnogovornik kompanije koja je provela ovo istraživanje, UK Dating.

„Ne postoji puno žena koje mogu svakodnevno uživati u hrani i da pritom ostanu vitke. Također, postoji mala zabuna oko toga da li muškarci žele da izađu sa djevojkom koja birne o svojoj karijeri ili sa onom koja želi da ostaje kod kuće kako bi podizala djecu", zaključuje se na kraju istraživanja.