Ibro novinarki: Dođi ti kod mene da vidiš jesam'l peder

Zlatan Ibrahimović, Zlatan Ibrahimović

Trač da je slavni Šveđanin bosanskohercegovačkog porijekla dvocijevka, proširio se u nekoliko sati cijelom Europom. Za sve je kriva fotografija na kojoj Ibro izmjenjuje nježne dodire sa suigračem Gerardom Piqueom na nekom parkiralištu.

I to je bilo to. Premda slika ne govori previše, mogao je to biti i običan prijateljski razgovor, svjetski su se mediji raspisali o navodnoj ljubavnoj vezi dvaju Barçinih zvijezda, proglasivši ih homoseksualcima. Još kad se svemu nadoda da je Pique nedavno proglašen najseksi muškarcem Katalonije, priča dobiva posebnu dimenziju.

Sve se to nije nimalo svidjelo Ibrahimoviću, kojemu je do muškosti stalo više nego da zabije gol u finalu Lige prvaka. Ibro je doslovno puk'o u emisiji španjolske televizije i novinarki ovako odgovorio na pitanje je li homoseksualac:

  • Najseksi Katalonac u ljubavnom vrtlogu

"Dođi ti kod mene kući pa ćeš vidjeti jesam li peder. I povedi sestru!", odbrusio je bijesni Zlatan novinarki i šokirao kako nju, tako i gledatelje i navijače.

Na Facebooku, s kojeg je navodno i procurila kontroverzna fotka, odmah se pojavila i nova grupa "I ja sam šokiran fotografijom Ibre i Piquea', koja sada već ima preko 14.000 članova.

U Barceloni, koja se i dalje bori za prvo mjesto Španjolske lige s Realom, nisu o svom 'ljubavnom' tandemu željeli pisnuti ni riječi.
Net.hr