I prije seksa možete saznati hoće li vas razočarati u krevetu, evo kako!

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Evo 10 znakova koji o njemu otkrivaju puno više nego i on sam može zamisliti:

Grize nokte
Muškarac koji grize nokte sam sebe tjera preko granica i ide u krajnost - što se obično izjednačava sa strašću. Možda vam ta navika ne izgleda privlačno, ali to može značiti da je odličan ljubavnik.

Ima psa
Muškarci koji imaju psa za kućnog ljubimca često potrebe drugih stavljaju ispred vlastitih potreba što znači i da u seksu vjerojatno nije sebičan. Međutim, vlasnici pasa naviknuti su na pseću slinu i dlake te nisu baš opsjednuti higijenom, a to može biti veliki turn-off u krevetu.

Nije Bradley Cooper
Ako muškarac nije strašno zgodan te svojim izgledom ne osvaja žene, vjerojatno će utrošiti puno vremena i truda da svoju partnericu čini sretnom.

Lijepo piše
Prema stručnjacima za rukopis, muškarci koji malo slovo 'y', pišu za zavijenim 'repom' imaju visok libido i puno mašte.

Miriše božanstveno
Miris je jedan od pokazatelja privlačnosti i što neki muškarac ima bolji prirodan miris pojedinoj ženi to je veća vjerojatnost da će njih dvoje biti genetički komplementarni.

Stoji uspravno
Mlitavo i pogrbljeno držanje indikator je nesigurnosti i lijenosti. Što se muškarac uspravnije drži to je samopouzdaniji i više se trudi.

Šali se na vlastiti račun
Svaki muškarac koji se zna šaliti na svoj račun nije egocentričan i ne shvaća sebe preozbiljno što su dobre osobine i kad je seks u pitanju.

Kako vozi automobil?
Muškarci koji se lako uzrujaju dok voze su nestrpljivi ljubavnici opsjednuti s krajnjim rezultatom - orgazmom i to vlastitim. Često su nezainteresirani kad je u pitanju partneričin orgazam. Brzi vozači su strastveni i žude za takvim seksom. Klonite se sporih i pretjerano opreznih vozača pored kojih se čini kao da čak i vaša baka želi više akcije od njih.

Robuje dnevnim rutinama
Ako se uznemiri na svaku pa i najmanju promjenu dnevne rutine to može biti loš znak. Ponaša se poput robota i velike su šanse da i ljubav vodi na isti način. Prilikom seksa vam je bolje ništa ne mijenjati jer će on odmah pomisliti da nešto nije u redu.

On priča i sa svojim rukama
Ako radi dramatične pokrete rukama dok priča, vjerojatno je riječ o maštovitom i kreativnom muškarcu koji je vješt u seksu.

Izvor: net.hr