FOTO  Hercegovci i Hercegovke ovo je vaša prilika: Traže se kandidati za emisiju Ljubav je na selu

ljubav je na selu, ljubav je na selu, rtl
...s milijunskim gledateljstvom, što može biti i odlična platforma za prezentaciju mjesta iz kojeg nam kandidatkinje dolaze. Najbolji primjer je mega popularan Žigo koji je svojom neposrednošću, pozitivom, jednostavnošću i velikim srcem koje je pokazao tijekom emisije postao zanimljiv široj javnosti, koja je sa zanimanjem nastavila pratiti i njegov daljnji život.

Sedma sezona u pripremi. Kako bismo pronašli ljubav za naše farmere i farmericu, u potrazi smo za slobodnim djevojkama i ženama, te dečkima koji su spremni i otvoreni za novo iskustvo, upoznavanje, zabavu, a možda i ljubav koja može završiti brakom, kažu organizatori.

Kandidate i kandidatkinje vodimo na farme naših ovogodišnjih farmera i farmerice, gdje se upoznaju, zabavljaju, upoznaju život na farmi, a kasnije je sve na njima - možda i pronađu ljubav!

Najbolji primjer su prošlogodišnji farmer Mihael i njegova djevojka Sara, koji su se zaljubili u emisiji, spremaju svadbu, a nedavno im se rodio i sin Borna. No i protekle sezone mogu se pohvaliti brakovima, zajedničkim životom kandidata, te ponekom bebom.

Za dodatne informacije možete se obratiti na mail

[email protected]

Ili na telefonske brojeve

099/25 72 474

091/32 32 307