Gotovo deset godina podvodila vlastite kćeri, muškarci su joj za seks s njima davali 700 kuna i kućne potrepštine

Gotovo deset godina podvodila vlastite kćeri, muškarci su joj za seks s njima davali 700 kuna i kućne potrepštine
Prema optužnici što ju je protiv nje podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu osim nje otužena su i desetorica muškaraca koji su koristili seksualne usluge nesretnih djevojčica. Njima se na teret stavlja spolna zlouporaba djeteta mlađeg od 15 godina, te spolni odnos bez pristanka. Prenosi Telegram.hr.

Majka će pak na sudu odgovarati jer je od 2000. do 2009. godine koristila svoj roditeljski autoritet, te teške obiteljske prilike kako bi svoje kćeri prisiljavala da se prodaju muškarcima za novac.

Plaćali seks kućnim potrepštinama

Djevojčicama su klijenti plaćali po 700 kuna za seksualne usluge, a nekada je njihova majka dogovorila i da im kupe određene kućanske potrepštine.

Kada je jedna kćer 2009. godine postala punoljetna majka ju je sve do siječnja 2015. godine prisiljavala na spolne odnose s četvoricom muškaraca podsjećajući je da su njihove obiteljske prilike i dalje teške, ali da bi joj nadležni centar za socijalnu skrb mogao oduzeti djecu.

Desetorica okrivljenih muškaraca odgovarat će pak zbog brojnih seksualnih odnosa s djevojčicama za koje su znali da su mlađe od 15 godina, odnosno da ih njihova majka prisiljava na prostituciju.