Goste na krsnoj slavi domaćin častio seksom s djecom!?

U te svrhe nekoliko djevojčica je taksijem iz Smedereva, a kako se sumnja u organizaciji uhićenih, dovedeno 21. siječnja ove godine u Grocku, gdje ih je čekao gazda kuće s prijateljima spremnim da pored hrane i pića sveti dan obilježe i ovim vidom „zabave".

- Kako bi svoje muške prijatelje obradovao za svoju krsnu slavu, čovjek je pozvao uhićenog oca i sina i naručio nekoliko djevojaka, među kojima su bile i maloljetnice. Zatvorio ih je u posebnu sobu, a njegovi gosti imali su mogućnost ući i ''zabaviti se s djevojkama kada to požele. Iznajmljene devojke su svima bile na raspolaganju za sve, od vođenja ljubavi do oralnog zadovoljavanja. Broj posjeta maloljetnicama u sobu gostima nije bio ograničen - objašnjava izvor iz policije, prenosi Alo.

Nakon ovakvog saznanja policija je u petak uhitila sina i oca, Darku i Slobodana, zbog sumnje da su organizovali mrežu prostitucije u šest gradova u Srbiji, podvodeći četiri maloljetnice, starosti 15 i 16 godina, i devet punoljetnih devojaka.

Kako prenosi Alo  Darko i Slobodan nalazili su djevojke koje nisu imale od čega živjeti ili su iz siromašnih obitelji.

- Kada su se dogovarali s njima o poslovima, obećavali su da će im davati oko 40 posto od svake mušterije. U nekim slučajevima su to i poštovali, a u nekim ne - objašnjava sugovornik i dodaje da će se tek nakon završetka istrage znati sve pojedinosti oko trgovine djevojkama.