GLUMCI OTKRILI PRAVU ISTINU O SNIMANJU SCENA SEKSA 'Draga mama, danas sam na poslu imala mošnje kolege...'

seks prakticiranje, snimanje, filmovi
Stotine ljudi koji se brinu oko ozvučenja, svjetla, kuta kamere... većina glumaca takve bi prizore najradije preskočila.

Britanski Independent skupio je izjave poznatijih glumaca koji su se usudili otvoreno govoriti o tim traumatičnim trenutcima.

Zvijezda ‘Igre prijestolja', 33-godišnja Natalie Dormer, koja se često skidala pred kamerama u seriji, kaže kako joj to iskustvo nikad nije predstavljalo užitak.

- Koreografija scena seksa potpuno je ne-seksi i ne-glamurozna - rekla je Natalie za Women's Health. - Najbitniji su kutovi kamere, morate ponavljati trenutak toliko puta. Sve je samo tempiranje i tehnika.

Kate Winslet: - Doslovno se možete zapleti u plahte i onda se okrenete prema koelgi i kažete ‘Koji k***c radimo?' Draga mama, danas na poslu imala sam mošnje toga-i-toga stisnuta na svoj obraz. Na neki način to je neetično, ako tako razmišljate o tome.

Dakota Johnson: - Snimati scene seksa nije niti senzualno niti ugodno okruženje. Vrlo je vruće - ali ne na usijan, seksualni način. Samo je znojno i ne pretjerano ugodno. Meni su još i ruke i noge bile vezane, imala sam povez na očima i udarali su me s tim bizarnim alatom (u Pedeset nijansi sive). Bilo je emotivno iscrpljujuće.

Mila Kunis: - Teško je snimiti scenu seksa, točka. Nije bitno je li riječ o prijatelju, muškarcu, ženi. Zajedno ste sa stotinjak člankova ekipe, osvjetljavaju vas, premještaju vas. Nema nikakve ugode.

Hugh Grant: - Uvijek sam uživao u scenama seksa, iako zapravo ne biste trebali. Klasični odgovor je ‘Oh, to uopće nije seksi jer je toliko tehničara oko vas'. No meni su one uvijek bile uzbudljive.

Liam Hemsworth: - Uvijek je neugodno kada morate skinuti hlače pred ekipom i drugim glumcima. Za vrijeme scene je u redu, ne osjećate neugodu, ali čim je rez i stojite u donjem rublju, postane čudno i neugodno.

Lena Dunham: - Prestala sam nositi traku protiv golotinje nakon prve sezone ‘Djevojaka'. Nema ni jednog muškarca u seriji koji nije vidio unutrašnjost moje vagine. Traku zalijepite preko vagine. Ona se uznoji, i na kraju uvijek otpadne. Moje muške kolege, na kraju dana, nije briga.

Rosamund Pike: - Sami ste s muškarcem koji nije vaš muž, i koji isto ima muža. On je u donjem rublju, vi ste u donjem rublju, i trljate se na suho na krevetu.

Neil Patrick Harris: - Morali smo imati probe za scenu seksa u filmu ‘Gone girl', svaki njen trenutak. ‘A onda staviš svoja usta na njegov penis ovdje i onda sljedeći broj guranja i potom ejakuliraš.'

Anne Hathaway: - Postoji taj odbojno neugodni trenutak kada morate skinut svoju odjeću pred strancima. No, kao i sa svim stvarima u životu, kada prestanete misliti na sebe i mislite na sve druge, onda postane zabavno.

Henry Cavill: - Dogodilo mi se samo jednom - rekao je Cavill o erekciji na setu. - Djevojka je morala biti na meni, imala je spektakularne grudi a ja nisam namjestio svoju stvarčicu u bezopasnu poziciju. Trljala se o mene i, ovaj, malo mi je očvrsnuo...

Jutarnji list