Gdje izaći preko tjedna u Mostaru? Evo naših prijedloga za izlazak!

Golden Cube
Facebook/Golden Cube

Ako niste sigurni gdje biste ovog tjedna mogli izaći evo nekoliko prijedloga. Još večeras biti će zanimljivo u mostarskom klubu Golden Cube gdje će biti smjeha uz karaoke izvedbe, a prijaviti se možeti i pri dolasku. 

Sadržaj se učitava...

Sarajevski bend Pank Flojd u 20. veljače predstavlja prvi album “Olimpijka” na kojemu je istominena pjesma duet sa Sejom Sexonom iz benda Zabranjeno Pušenje. Predstavljanje albuma će se održati u MC Pavarotti s početkom u 21 sat. U najavi događaja su napisali kako momci u bendu uglavnom teže ka tome da se svira za raju i da prave snažan dernek dok se to isto radi! Cijena ulaznice iznosi 5KM, a moći će se kupiti i njihov album.

Sadržaj se učitava...

U petak 21. veljače vas očekuje nastup benda Lord Bishop Rocks u Black Dog Pubu, a bend su opisali kao zasigurno najuzbudljiviji i glazbeno nadareni Rock trio u 21. stoljeću. Miješaju utjecaje hardrocka, hunka, bluesa, jazza, reggae i runka 70-ih godina čime stvaraju zvuk koji zovu Hendrixian Motör Funk. Koncert je najavljen za 21 sat.

Sadržaj se učitava...

U petak, 21. veljače na Velikoj sceni NPM-a bit će izvedena predstava "Huzur" autorice Martine Mlinarevic, u režiji Alme Lapajne, sa početkom u 20 sati.

Već idući dan, 22. veljače održati će se još jedna glazbena večer u Black Dog Pubu s početkom u 21 sat. Mostarce će zabavljati širokobriješki bend "Not Jane" koji je nedavno potpisao ugovor sa izdavačkom kućom "Croatia Records".

Hrvatska glazba Mostar će u ponedjeljak, 24. veljače izvest će najpoznatije pjesme Bijeloga dugmeta, Prljavoga kazališta, Parnoga valjka, Indeksa i još mnogo toga u izvedbi puhačkoga orkestra pod dirigentskoom palicom Damira Bunoze. Kao solisti će nastupiti Ante Sunjić, Josip Aničić, Ivan Sušaco i Mario Berišić. Gost večeri je Mostar big band.

Koncert će započeti 19 sati u Galeriji kraljice Katarine Kosača, a ulaz je slobodan.