Frajer se na spoju ponio k’o kreten, reagirala i aplikacija na kojoj su se upoznali

spoj

Znate kako kažu: morate poljubiti nekoliko žaba prije no što naletite na princa. Jedna će djevojka, međutim, svoj najgori spoj pamtiti do kraja života.

Početak nije obećavao

Amerikanka Ryann Miller na Twitteru je podijelila svoje iskustvo s, kako ga je nazvala, spoja iz pakla. Svog je potencijalnog odabranika Brandona upoznala preko aplikacije za dejtanje Bumble i dogovorili su se da će se naći uživo u jednoj pivnici 14. rujna.

Još dok su hodali prema pivnici, djevojka kaže kako on nije prestajao pričati o svojim propalim vezama i spojevima. Mislila je da će promijeniti temu kada sjednu, ali ne, Brandon je samo nastavio pljuvati po djevojkama njezinih godina i njihovim očekivanjima od muškaraca.

We decided on a bar on Main Street and sat down for drinks. The whole way to the bar he talked about bad dates he had, so I shared a few as well. When we sat down, he continued to shit all over girls my age and our expectations of men.

Nije se vratio s toaleta

"Bio je bezobrazan prema konobarici jer nije dovoljno brzo došla do našeg stola nakon što je on popio prvo pivo. Bacio je cjenik na pod demonstrativno poput djeteta i obraćao joj se odvratno sarkastičnim i ponižavajućim tonom", objasnila je Miller.'

"Poslije me pitao je li se ponio kao š*pak, na što sam mu ja odgovorila da jest. Samo mi je rekao neka se razvedrim i još hrpu nebitnih gluposti. Nakon tri piva i odreska za večeru pitao me hoće li mi smetati ako ode do toaleta. I kada je otišao, više se nije vratio", prepričala je djevojka, čiji je horor tada tek počeo.
Odao ga Instagram

Čekajući svojega pratioca, dobila je poruku u kojoj je pisalo: "Hvala na večeri. Definitivno nisi dobrodošla, kalifornijska debeljuco!" "Buljila sam u to i pokušavala shvatiti što se upravo dogodilo, a onda sam se sjetila i da račun treba platiti. Otišla sam do konobarice i ispričala joj što se dogodilo. Nakon razgovora sa šefom rekla mi je da ipak treba platiti 320 kuna", prisjeća se Miller.

"Najgore je to što je moj dio iznosio svega 38 kuna za pivo. Najžalosnije od svega je to što je on otac i ima kćeri. Kopajući malo dublje, našla sam na njegovu Instagramu hrpu rasističkih objava i podrugljivih komentara na račun ljudi koje je smatrao debelima", napisala je djevojka pa nastavila.
Javna isprika aplikacije

"Poanta priče? Cure, najprije dobro istražite s kim se nalazite! Sve smo mi prekrasne žene koje zaslužuju biti voljene, neovisno o svojoj težini, rasi, sposobnosti i seksualnosti. Ni zbog koga se nemojte osjećati manje vrijednima jer vrijedite", poručila je Miller, kojoj je ispriku poslala i aplikacija Bumble.

"Hej, Ry, jako nam je žao što smo čuli ovakvu priču jer to definitivno nije ponašanje koje očekujemo od naših korisnika. Javi nam se što prije kako bismo se riješili tog kretena. Mi smo uz tebe!", pisalo je u poruci. Na kraju je priča dobila happy end jer je Bumble Brandonu izbrisao račun i on više nije njihov korisnik.

Net.hr