Fotografi vjenčanja zbog nekih sitnica već znaju hoće li brak potrajati ili ne

vjenčanje, gosti, vjenčanje, sramota, brak, vjenčanje, planovi , vjenčanja, fotografi, mladenka, vjenčanje, djeveruša , vjenčanje, neće vjenčanje, vjenčanje, moždani udar, mlada

Kad par stane pred članove svoje obitelji i prijatelje, osobe koje su im važne u životu i jedno drugom kažu DA, svi vjeruju kako je to početak doživotnog braka i sreće to dvoje ljudi.

Ali, nažalost, to nije uvijek slučaj. Neke situacije i "sitnice" na vjenčanjima mogu biti alarm koji upozorava da taj odnos neće potrajati dugo. Barem ne dok ih smrt ne rastavi. Fotografi koji rade na vjenčanjima, na društevnoj mreži Reddit, naveli su kako su razvili "šesto čulo" kroz godine rada, a koje im "govori" hoće li neki brak potrajati ili ne.

Ovo su znakovi koje su oni prepoznali...

"Jedno vjenčanje bilo je sasvim neobično, održavalo se u šumi i sve je bilo ležerno, veganska hrana, ljudi sa svojim kućnim ljubimcima, stijena za penjanje i sl. No, mladenkina haljina nije stigla na vrijeme. Stajala je tamo u majici na Mickey Mous i tajicama i bila je jako nesretna i tužna. Vjenčanje je trebalo početi u zakazano vrijeme, a ona nije imala haljinu za vjenčanje. Njen zaručnik skinuo je svoju odjeću, ostao je u bijeloj majici i boksericama i rekao: Idemo, vrijeme je. Bilo je čudno imati mladoženju u boksericama i dlakavim nogama na fotografijama vjenčanja, no taj potez pokazao je kako će taj par zasigurno ostati zajedno."

Druga priča nije tako romantična, zapravo je znak da par neće imati sretnu budućnost...

"Mladoženja je nekoliko puta, kada njegova zaručnica nije gledala, namigivao organizatorici vjenčanja i njenoj asistentici. Nije to bilo onako ležerno, kao "sve je u redu i hvala na brizi" već zavodljivo namigivanje kakvo se može vidjeti u noćnim barovima. Bilo je bizarno."

Još jedan primjer koji nije dobar znak na vjenčanjima, tvrde fotografi, jest potez kada par jedno drugom zabije komad torte u lice. Pokazalo se više puta kako su parovi koji su to napravili na vjenčanju, postali rastavljeni.

Stvar je poštivanja, neće to napraviti osoba koja poštuje drugu, iznerediti je pred očima svih prisutnih. Kada je jedan od partnera izrazito tih tijekom vjenčanja, znak je to da se nešto događa.

Možda unutarnja borba s pitanjima je li to zaista bio dobar potez, strah i sl. A takve situacije obično završe razvodom.

Vecernji.ba