FOTO  Seksi Lorena Renko pokazala golo tijelo


23-godišnja Lorena diplomirana je kulturologinja, a voditeljskim se poslom bavi zbog izazova. Želja joj je zaposliti se u struci kako bi se mogla posvetiti svojoj velikoj ljubavi – stranim jezicima. No, u tom slučaju mi više nećemo moći uživati u njenim doskočicama i prpošnom stasu. Držimo fige da nam Lorena vodi Kunolovac još mnogo, mnogo godina!

4K - Što te ponukalo na snimanje za CHM?

Lorena - Nova prilika – novo iskustvo.

4K – Koliko si najviše para podijelila tijekom jedne emisije Kunolovca?

Lorena - Uf, teško mi se toga prisjetiti, pogotovo kad ti dvije godine svaki drugi tjedan kroz prste prolaze kune i kune... Ali, bila sam nekako najzadovoljnija kad smo kolegica i ja podijelile i novčanu nagradu i auto jednoj natjecateljici iz Rijeke. Proradio valjda lokal patriotizam!



4K – Nabroji sve tetovaže i piersinge koje imaš po tijelu? Kada si se prvi puta tetovirala?

Lorena - Imam tri tetovaže na svom tijelu, i to dvije orhideje na dnu leđa, sunce-mjesec na vratu i zadnju koju sam napravila, svoju životnu mantru ‘Amor est vitae essentia’ na zapešću lijeve ruke. S tetoviranjem sam krenula u 20. godini, dok u piercanju imam već podulji staž. Od svoje 16. pa nadalje sam imala probušenu obrvu, donju usnu, usnu resicu iznad gornjih zubi, unutrašnjost ušne školjke, dno leđa, surface ispod pupka, pupak, jezik, resicu ispod jezika, nos i 2 micro dermala na prsima, od kojih se posljednjih šest trenutno nalazi na meni.



4K – Gdje vidiš svoju karijeru za 10 godina? Želiš li nastaviti rad na televiziji?

Lorena – Nadam se da ću u sljedećih godina uspjeti pronaći zadovoljavajući posao u svojoj struci, nadam se konkretnije nekom prevoditeljskom poslu, obzirom da gajim veliku ljubav prema stranim jezicima. I definitivno ne bih imala ništa protiv da uz jedan takav ozbiljniji posao nastavim raditi i na televiziji. Najbitnije mi je da se ispuni kvota intelektualnog, kreativnog i zabavnog i onda sam na miru.

4K – Najdraži okus sladoleda?

Lorena - Kornet od vanilije i čokolade.



4K – Automobil tvojih snova?

Lorena - Toyota Aygo, skromna sam!

4K - Što radiš u slobodno vrijeme?

Lorena - Obzirom da nas sve sad muči recesija, moje slobodno vrijeme se svodi na traženje posla. Treba plaćati stanarinu i režije, pa mi je to briga broj jedan koja ispunjava svaki moj slobodni trenutak. No, nađe se tu vremena i za malo plivanja, squasha, trač cuga s prijateljima i Skype-anja s dečkom.