FOTO  Poker u skidanje osvaja Njemačku!

poker, karte

Prije desetak dana krenulo je prvo prvenstvo Njemačke u pokeru na skidanje. Prvi od tri turnira igrao se u Dresdenu, a sudjelovalo je 40 natjecatelja, 33 muškarca i sedam žena koji su se svim silama trudili zadržati odjeću na sebi.

PIXSELL
Akcija na pokeraškim stolovima u Berlinu


Drugi turnir je organiziran u Berlinu, a pravila su bila ista. Nema ulazne naknade (kotizacije), natjecatelji kao 'novac' moraju donijeti jedinu odjeću koju nose na sebi i potruditi se da ju što kasnije ili što rjeđe skidaju.

PIXSELL
Žene su obavezne staviti žetone na bradavice kako ne bi remetile koncentraciju muških kolega


Posebna je molba upućena ženama – 'igrajte odgovorno kako bi što duže ostale odjevene da se muški natjecatelji mogu fokusirati samo na karte'.

PIXSELL
Još malo scena s berlinskog turnira...


Svaki natjecatelj je dobio određeni broj žetona i kada ih izgubi, mora skinuti dio odjeće. Tada dobiva novi set žetona, a može ih dobiti i više od uobičajenog broja ukoliko 'striptiz' bude posebno zabavan za igrače i gledatelje.

FOTO: virtualnights.com
Ovako je to izgledalo u Dresdenu


Kada ostanu bez gornjeg dijela, djevojke su obavezne staviti posebno dizajnirane žetone na bradavice kako bi se muški dio stola mogao posvetiti igri.

FOTO: virtualnights.com


Inače, 12 od 40 pokeraš(ic)a sa svakog turnira ide u finale prvog prvenstva Njemačke u pokeru na skidanje, koje će se održati u Hamburgu.


Njemački prvak ili prvakinja u poker na skidanje osvojit će put u 'grad grijeha' Las Vegas, a u cijeli aranžman su uključena četiri noćenja u MGM Grand hotelu, luksuzna limuzina i noćna vožnja chopperom po gradskim ulicama.

Net.hr