FOTO  Ovo je maloljetnica koja je uništila Riberyja!

Zahia D. ime je 18-godišnje maloljetnice zbog koje su ovih dana pod sumnjom i prijetnjom kaznenim progonom čak četiri poznata francuska reprezentativca - Franck Ribery, Sidney Govou, Karim Benzema i Hatem Ben Arfa.

Zahia D
  • Le Figaro, Facebook
  • Zahia je u vrijeme druženja s francuskim zvijezdama još bila maloljetna
Francuski dnevnik Le Figaro dokopao se Zahijinih fotografija objavljenih na Facebooku te ih objavio.

Bujna plavuša je u vrijeme druženja s francuskim reprezentativcima bila maloljetna, a samo je Ribery priznao da je koristio njezine usluge u jednom pariškom noćnom lokalu, kao i da nije znao koliko ima godina. Govou je pak negirao da je ikad posjetio kafić u Parizu u kojem se okupljaju prostitutke.

Zahia D
  • Le Figaro, Facebook
Mlada Marokanka je u međuvremenu napunila 18 godina, a policiji je priznala da se prostitucijom bavi od 2008., kada je imala samo 16 godina. Po mušteriji je zarađivala od 1000 do 2000 eura, pa bi, po njenim riječima, mjesečno nakupila oko 20.000 eura.



U međuvremenu, i Karim Benzema dobio je poziv za ispitivanje na policiji. Za sada nije poznato kada se Benzema mora pojaviti u Parizu kako bi dao iskaz, niti je poznato prijeti li mu sudski progon. Njegov agent Karim Djaziri demantirao je pisanje francuskog tiska kazavši kako njegov štićenik nije dobio nikakav policijski poziv.

U Francuskom nogometnom savez nisu željeli komentirati slučaj dok se ne završi istraga, a maksimalna kazna za takav prijestup u Francuskoj je tri godine zatvora te novčana kazna od 45.000 eura.
Net.hr/