FOTO  Bosanka koja je navodno spavala s Beckhamom

beckham, prostitucija, erogena zona, žena, irma nezirović, David Beckham, prostitutka, seks

Isti list piše da će popularni Becks tužiti Nici i tražiti odštetu od 5 milijuna funta - jer on demantira ovu aferu.

Inače, seks skandal u kojem se našao slavni nogometaš David Beckham i prostitutka iz BiH Irma Nici dobio je nastavak. Madam Kristin Davis nekadašnja "šefica" Irme tvdi kako ju je Irma tražila da pošalje njoj i Beckhamu još jednu djevojku za seks u troje.

 

 

 

"Irma me nazvala i pitala mogu li joj poslati jednu od svojih cura, za trojac. Na njen zahtjev poslala sam joj 'bujnu brinetu' po cijeni od 2.400 dolara u gotovini. Sljedeći put kad smo razgovarale, rekla mi je da je klijent David Beckham", tvrdi Kristin za In Touch.

Beckham sve optužbe opovrgava te je najavio da će tužiti Irmu i magazin In Touch zbog širenja laži koje štete njemu i njegovoj obitelji.

Podsjetimo, u magazinu InTouch je objavljeno da je 2007. godine Beckham pet puta spavao s elitnom prostitutkom Irmom Nici.

Prema pisanju InToucha Beckham je spomenutoj djevojci plaćao 10.000 dolara po jednoj noći. Prema njezinim tvrdnjama prvi put je spavala s Beckhamom u kolovozu 2007. u New Yorku, a mjesec dana kasnije i u Londonu. Beckham je cijelu priču demantirao, a sve tvrdnje nazvao lažnim i smiješnim.

"Nažalost živimo u svijetu u kojem razni magazini mogu objavljivati laži i još misle da će proći nekažnjeno. Cijela ova priča je smiješna i potpuno netočna," poručio je Beckham preko svojega glasnogovornika dodavši kako je protiv magazina podnio sudsku tužbu.

Britanski The Sun tvrdi da je Irma rođena u BiH, a odrasla je u Engleskoj. Sada radi u Los Angelesu.