Evo kako ženski magazini vide muškarce

žene, muškarci, žene, veza, važnost, laž, istina, žene, muškarci, stvari, žene, izrazi, žene, sram, žene, godine, privlačnost, žene, lezbijke, poriv, cure, sitnice, značanje, tajne, žene, žene, trač, muškarci, žene, žena, stvari, žene, muškarci, mostarke, pare, momci, stvari, žene, muškarci, žene, seks, otkriće, stvari, prijateljice, obećanja, žene, same , sreća, žena, smijeh, mobitel, dnevnik, gradska cura, cura, dnevnik, gradska cura, muškarci, žene, privlačenje, privlačnost, Privlačnost i ljubav, mostarke, ulica, razgovor, mostarke, povratak, mostarke
S druge strane niti jednu stvar koju muškarac kaže ili napravi žene neće shvatiti doslovno. Uvijek je tu tisuću 'zašto' na koje se nadovezuje još barem toliko 'zato', uz brojna dodatna pitanja koja se otvaraju kao bi doznale što je on zapravo mislio i što je zapravo htio. Tijekom čitavog svog života žarom najvećeg vjernika žene štuju moto: 'Nikad ne prihvaćaj stvari zdravo za gotovo.' Žene sumnjaju. Žene propituju. Žene traže skriveno značenje. Žene su detektivi koji će razotkriti muškarce.

Tzv. ženski časopisi obilato koriste tu žensku karakternu crtu. Među njima prednjači čuveni Cosmopolitan koji se studiozno posvetio analiziranju postupaka muškaraca kako bi ženama olakšao život. Drugim riječima drage dame, uzmete lijepo Cosmo u ruke i doznat ćete što se krije iza riječi i postupaka vašeg muškarca, čak i ako on o tome ne želi govoriti. Uz pomoć Cosma možete svog dečka ili supruga čitati poput otvorene knjige. Poštovane čitateljice, kako smo mi dobre duše, ovdje ćemo vam predstaviti nekoliko tipičnih situacija i reći vam kako ih Cosmo interpretira, a vama poštovani čitatelji neka je Bog na pomoći.

Postao je komunikativniji s vama nego inače, otkriva vam detalje o tome kako mu je prošao dan i više na vaša pitanja ne odgovara isključivo s 'OK' i 'Da, da...' i Aha.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Detalji koje vam otkriva su lažni, a koristi ih kako bi skrenuo pažnju s nezgodne istine koju vi ne smijete doznati.

Postao je manje komunikativan s vama, zatvara se u sebe i izbjegava razgovor uz izgovor kako je umoran ili prenervozan.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Izbjegava komunikaciju kako ne bi došao u situaciju da mora previše objašnjavati stvari o kojima vi ne smijete znati ništa.

Počeo je voditi više računa svom izgledu, redovno se tušira i brije, licka se, pazi da mu je odjeća uredna.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Licka se kako bi impresionirao svoju ljubavnicu.

Manje vodi računa o svom izgledu, pustio je bradu od dva dana i oblači se ležernije nego do sada.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Našao je neku mlađu i sada želi ispasti cool opuštena faca pred njom.

Nježniji je prema vama i želi više seksa.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Seks s drugom ženom pobudio mu je dodatne seksualne apetite, a nježan je jer ga peče savjest.

Nezainteresiran je za seks i više nije onako nježan kao prije
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Ne traži seks s vama jer ga dobiva negdje drugdje, a više nije nježan jer voli ljubavnicu.

Ne daje vam pristupiti njegovom računalu.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Ne želi da naiđete na njegovu korespondenciju s ljubavnicom, možda čak i s više njih. Sigurno ima čitav harem na svom tajnom Facebook profilu!

Dao vam je passworde za sve svoje e-mailove i accounte na društvenim mrežama.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. To vam je dao kako bi vas zavarao i kako vi ne bi shvatili da negdje postoji tajni profil na kojem ima harem virtualnih ljubavnica i gdje se dopisuje s onom pravom, od krvi i mesa.

Kupio vam je mali dar.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Dar je kupio jer ga 'pere' osjećaj krivnje.

Nije vam odavno ništa kupio.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Đubre troši na ljubavnicu i zato nema za vas.

Nikada vas ne vodi u društvo svojih frendova.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Ne želi svoje prijatelje blizu vas jer oni za to znaju i boji se da će se oni izbrbljati.

Često vas vodi u društvo svojih frendova.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Prijatelji za to znaju, ali je on s njima u dealu kako bi zajedno pravili od vas budalu.

Pomaže vam u kućanskim poslovima.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Gad je koji želi stvoriti lažan dojam da mu je stalo do vas i da suosjeća.

Uopće vam ne pomaže u kućanskim poslovima.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Umoran je od seksa s drugom pa nema snage ni usisavač pomaknuti.

Rekao je da vas voli.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Inače ne bi takvo nešto rekao ni u ludilu, ali se boji da ćete nešto posumnjati.

Niije vam rekao da vas voli.
Cosmo zaključak: Sigurno vas vara. Inače bi vam rekao da vas voli.

fizzit.net