Evo kako neke žene kompliciraju veze, a uopće nema potrebe

svađa
Muškarci neprestano ističu kako žene vole komplicirati, a francuski psiholozi su potvrdili da predrasude kod dama u velikoj mjeri uzrokuju probleme u vezi. Umjesto da se opuste i uživaju s partnerom, većina predstavnica nježnijeg spola analizira svaki njegov korak i uglavnom donosi pogrešne zaključke, što dovodi do svađe i obostranog nezadovoljstva, pišu Novosti.

Najčešće predrasude u emotivnom odnosu su:

Ako pokažem da želim ozbiljnu vezu i brak, mislit će da sam očajna udavača i to će ga odbiti

Istraživanje je pokazalo da čak 73 posto muškaraca voli kada žena preuzme inicijativu u vezi. Ukoliko nastojite ostaviti dojam kako vam nije previše stalo do partnera, on može pomisliti da je doista tako, i na kraju ćete vi biti na gubitku. Ako pokažete da želite ljubav, partner će vas poštovati i jasno vam dati do znanja može li vam je pružiti.


Svi muškarci su loši, nema zaštitnika i gentlemana

Ovo je tipična predrasuda suvremenih žena koje sebe doživljavaju kao romantične princeze, ali psiholozi smatraju da se iza takvih floskula krije strah od vezivanja. Ovakvim stavom tjerate potencijalne partnere.

Muškarci vole samo lijepe djevojke

To doista nije točno, a ljepota je relativna stvar. Većina muškaraca za ozbiljnu vezu i brak traži ženu koja im odgovara po karakteru, pa često zanemaruju izgled.

net.hr