Efekti zaljubljenih

Ali je ipak samo jedan dan u godini kada i naš dom djeluje zaljubljeno poput nas i miriše na ljubav. Načina da svaki dan slavite ljubav ima dovoljno, a mi vam nudimo način da životni prostor ispunite znacima koji slave ljubav.

Crvena budi strast
Da je crvena boja ljubavi, znaju svi. Ona ne samo da grije naša srca, već razbuktava i našu maštu, stimulira mentalnu i fizičku energiju, čak i kada se radi o dekoriranju prostora. Zato je obavezno uključite u romantični dekorativni plan. Radi se o energičnoj boji, pa je u prostorije poput spavaće sobe treba unositi u detaljima poput prekrivača, posteljine, ukrasnih jatuka, cvijeća...

Nešto blažom nijansom crvene možete obojiti i cijeli jedan zid ili je kombinirati sa jačim nijansama. Interesantno je i „razmišljati u paru". Tako na primjer, na noćni stolić postavite vaznu sa dvije crvene ruže ili dvije svijeće, u dnevnu sobu dva okvira sa zajedničkim slikama, dva jastuka na sofu, dvije fotelje ispred televizora, zapravo sve što vam djeluje i zrači ljubavlju.

Ružičasta, bijela...
Efekat koji se postiže unošenjem crvene boje i svih „zaljubljenih" detalja u spavaću sobu je nevjerovatan. Energija u sobi će se gotovo moći osjetiti, a o energiji između vas i partera prosudite sami. Ružičasta, bijela, te boja breskve također su boje ljubavi, pa i njih možete sasvim lijepo uklopiti i sa crvenom, ali i same.
Neka vaš dom postane oaza ljubavi, a Valentinovo svaki dan.
(DobreVijesti.info/Obiteljski.com)