Dvostruki život uspješne novinarke: Danju pisla, noću zarađivala kao striptizeta

novinarka, striptiz, dvostruki život
Konzervativne novine "Houston Chronicle" nalaze se u centru skandala nakon što se otkrilo da jedna njihova reporterka noću radi kao striptizeta.

Sarah Tressler (29) do sada je radila kao novinar za Us Weekly, L.A City Beat i Gloss Magazin, a za "Houston Chronicle" počela je pisati prošlog travnja. Da radi prekovremeno kao striptizeta, navodno je objavio glavni konkurent tog lista "Houston Press".

Novinar tog lista, Richard Connelly, otkrio je da Tresslerova ima Facebook i Twitter profile s imenom "Angry Stripper" (Ljuta striptizeta), na kojima se nalazi velik broj fotografija oskudno odjevene Tresslerove, koja pozira u provokativnom pozama.

Skidam se za šašave ljude

- Skidam se za šašave ljude i nakon toga pišem o tome, tako da se poslije zajedno smijemo. Ljudi, to je ljubav - stoji na opisu njene Facebook stranice. Cijena njenog striptiza je prava "sitnica" - 20 dolara po pjesmi, čak i ako ne pleše.

Uz sve to, ova, očito ambiciozna novinarka, inače magistrica novinarstva sa Sveučilišta u New Yorku, radi i kao profesorica na Sveučilištu u Houstonu, gdje predaje o pisanju i digitalnim medijima. Ondje njezin tajni posao nisu željeli komentirati.

Njeni šefovi "dnevnog posla", navodno su bijesni jer se Sarah nije previše potrudila da sakrije svoj tajni identitet pa je, kako piše ABC News, odbila intervju, kazavši kako "iščekuje odluku glavnog urednika o svojoj sudbini u Houston Chronicleu".

Njene kolege također bijesne, a tvrde da je Tressler vodila dvostruki život kako bi osigurala novac za izdavanje knjige.

Izvor: javno.hr