Dvije žene potukle se zbog nogometaša: Dugo sam čekala da te premlatim

tučnjava, nogometaš

Zbog veznjaka Ovidiua Popescua počupale su se dvije najvažnije žene u njegovu životu - supruga i ljubavnica, a potonja je izvukla deblji kraj pa čak i završila u bolnici. Brutalno premlaćivanje dogodilo se u WC-u Nacionalnog stadiona u Bukureštu za vrijeme prvenstvene utakmice Steaue u kojem je Alina Popescu naletjela na svoju suparnicu za koju je kasnije otkriveno samo da se zove Ada.

Gospođa Popescu nije baš bila za razgovor: "Koliko sam dugo čekala da te premlatim", rekla je i odmah nasrnula. Alina Popescu očito ima tešku ruku jer je suparnicu poslala u bolnicu. Vlasnik Steaue pokušao je zanijekati skandal, tvrdio je da je sve izmišljotina, no premlaćena ljubavnica nije željela šutjeti, a nakon izlaska iz bolnice otkrila je da će tužiti gospođu Popescu.

- Imala sam aferu s njezinim suprugom, a ona mi se odlučila osvetiti. Uhvatila me, izgrebla, udarala šakom u lice, rasjekla mi usnicu... Njezino ponašanje nije normalno, iako sam, gledajući s moralne strane, svjesna da sam i ja bila u krivu - kazala je Ada.

Vecernji list