Doznala da joj je dečko oženjen pa ostavila ovo pismo konobarima omiljenog kafića

pismo, dečko
Kada je jedna žena doznala da je njezin dečko zapravo oženjen i da čeka dijete sa svojom suprugom, cijeli joj se svijet srušio.

No da ima još dobrih ljudi, pokazalo joj je osoblje omiljenog kafića u koji je došla nakon što je doznala loše vijesti.

Mali čin dobrote proširio se odmah internetom nakon što je ona napisala pismo konobarima koji su joj dali besplatnu kavu jer su vidjeli koliko ju je pogodilo to što je doznala o muškarcu kojeg je voljela.

Njezino pismo objavio je na Redditu korisnik pod imenom Goldenboy2191.

- Zamislite da saznate da vam dečko ima trudnu ženu za koju vi uopće niste znali. Zamislite da ne spavate jer znate da morate raditi s njim i gledati svaki dan njegovu glupu, prevarantsku, lažljivu facu. Vjerojatno bi samo željeli popiti kavu da vam bude lakše? Sada zamislite da dođete u vaš omiljeni kafić, naručite omiljeno piće, imate cijeli tim koji sluša vaše glupe probleme govoreći da ste predobi za muškarce poput njega, pobrinu se da popijete najbolju bijelu kavu na svijetu i još vam je daju besplatno. Plakala sam cijeli dan na poslu. To je doslovno najviše što ste mogli učiniti za mene i jako sam zahvalna na vašoj dobroti - napisala je djevojka u pismu koje je dala osoblju kafića i ispričala im se što je plakala kada su oni bili tako dobri prema njoj.

Vecernji.hr