Doživjeti najbolji seks u životu s nekim novim? Evo savjeta

Doživjeti najbolji seks u životu s nekim novim? Evo savjeta
...i razmišljate kako ste se uopće snašli u situaciji kada je nastala neugodna tišina i shvatili ste da to nije - to.

Većina žena s novim partnerom ne može doživjeti orgazam. I dok mnogi smatraju da je seks tema koja je tabu i o kojoj se baš i ne bi trebalo pričati/pisati, ipak bi trebalo napraviti baš to.

Seks je dio svake veze, a da bi ona bila uspješna, kvalitetan seksualan odnos bitna je stavka.

Kada u vaš život "uleti" novi muškarac, prvi seks s njim ne treba biti nešto nad čim ćete strepiti zbog opasnosti od pogrešnih koraka ili zato što se ne poznajete.

Evo što vam može pomoći da doživite najbolji seks s nekim novim...

1. Pripremite teren

Ako provodite cijeli dan zajedno, potrudite se da razmijenite mnogo poljubaca i dodira tijekom tog zajedničkog vremena da se "otkrije kemija", piše Women`s Health

2. Birajte lokaciju

Ako vaš partner živi s cimerima koji svako malo dolaze ili odlaze, bolje je da svoje zajedničko vrijeme provedete na nekom osamljenijem mjestu. Sunčane i lijepe dane provedite zajedno u prirodi. To će vas dodatno opustiti.

3. Predigra

Sigurno su vam prve dvije točke zazvučale beznačajno, ali nisu. Sve su to detalji na koje većina ne obraća pozornost, a imaju veliku ulogu. Ma koliko vam se činilo da je kemija između vas na vrhuncu - ne zaboravite na predigru. Duga predigra uvest će vas u nezaboravan seks. Na taj ćete način i otkriti dosta o partneru, što voli, što ne voli...

4. Usmjerite misli na..

...ono što se trenutačno događa oko vas, a ne na ono što morate sutra obaviti, koje dogovore imate zakazane, koji su vam rokovi za završetak projekta i sl... Razmišljajte o njegovim usnama, svemu što vas na njemu privlači... Upravo ono što "imate u glavi" u tom trenutku može biti presudno za to hoće li taj seks zaista biti jedan od najboljih u vašem životu.

vecernji list