Doživite ljetni seks za pamćenje

'Uvijek nabacite osmijeh i budite veseli', ističe kolumnistica Abiola Abrams za časopis Essence. Zašto je to važno? Abrams kaže da ponekad viđa prelijepe žene koje su ozbiljne ili namrgođene, a to neće privući nijednog muškarca. Uredite se svaki dan i budite nasmiješeni, topli i pristupačni. Iz istog razloga bitno se okružiti pozitivnim ljudima. Nemojte se družiti s prijateljicama koje su pesimistične i negativne jer imate manju šansu da nekoga privučete.

Tterapeutkinja spolnosti Twanna Hines savjetuje parovima dana prave listu seksualnih aktivnosti koje su označene s ne, možda i može. Na listu stavite sve što vam padne na pamet. Osim onoga što nikako ne dolazi u obzir i onoga što svakako želite isprobati, oznakamožda neka budu otvorene opcije ovisno o situacijama u kojima ćete se naći ovo ljeto i prilikama za nove avanture. Usporedite liste i iznenadit ćete se koliko novih ideja imate za vatreniju intimu.

Ako primijetite neku zanimljivu osobu koju poznaju vaši prijatelji, nemojte se bojati raspitati. Ili pitajte kod prijatelja znaju li uopće nekoga tko bi vam odgovarao i neka organiziraju zajedničku večeru i druženje. Ljeto je idealno za romanse i nema razloga da se odmah brinete što će biti u budućnosti.

Ako želite upoznati novog muškarca, morate znati gdje vole izlaziti, jer male su šanse da će vam se samo tako pojaviti na kućnom pragu. Morate biti aktivni. Vidite, primjerice, muškarca da kupuje namirnice; moguće je da je slobodan, a ako se bavite sportom, sigurno ćete nekoga pronaći na terenu.

Želite malo zahuktati strasti na godišnjem odmoru i ne znate kako to priopćiti partneru? Kupite knjigu s erotskom pričom i pročitajte je zajedno s njim. Malo ćete se nasmijati i opustiti, ali i dobiti želju za seksom.

izvor: tportal