Dopustili joj da na poslu masturbira i gleda porniće!?

Naime, zbog specifičnog psihičkog stanja koje je obuzima, dopušteno joj je da na poslu gleda pornografiju i masturbira.

Zbog kemijske neravnoteže u mozgu, Anu često obuzimaju anksioznost i hiperseksualnost. Jedini način da vrati kemijsku ravnotežu jest da se zadovolji, što joj je postao veliki problem jer se samozadovoljavala i 47 puta dnevno.

'Postalo je tako ozbiljno da sam morala potražiti pomoć. Shvatila sam da to više nije normalno i da ne mogu više funkcionirati', pojašnjava Ana.

Iako je zbog toga gotovo dobila otkaz, nakon što je potražila pomoć liječnika i uspjela zadržati posao zahvaljujući sudskoj presudi, Ana se polagano oporavlja. Uz koktel lijekova koji joj je propisao liječnik, sada masturbira 'samo' 18 puta dnevno.

Stručnjaci iz Amerike, poput dr. Carol Queen iskoristili su ovu priliku i kako bi ukazali na radne navike Brazilaca, pa tako kaže da je 'gotovo nezamislivo da bi na radnom mjestu u Americi netko imao vremena za masturbaciju, čak iako je sasvim jasno da opušta'.

Sukladno tome, vjeruje da presuda nikada ne bi prošla u Sjedinjenim Državama. Smatra da bi slučaj bio riješen 'diskretnije' i da bi završio u istom košu sa slučajevima u kojima je zaposlenicima primjerice dopušteno da na WC idu češće zbog određenih zdravstvenih problema.

Imate li vi na radnom mjestu propisan maksimalni broj odlazaka na WC? I imate li vremena za... 'dodatne aktivnosti'?

izvor: Net.hr