Donna Ares vozilom Hitne pomoći prebačena u sarajevsku bolnicu!

Donna Ares vozilom Hitne pomoći prebačena u sarajevsku bolnicu!
Hitne pomoći prevezena u Sarajevo gdje će nastaviti s liječenjem.

Naime, doznanje da je u teškom zdravstvenom stanju nije pokolebalo našu popularnu pjevačicu da nastavi još snažnija svoj oporavak.

Podsjetimo, Donna Ares nedavno je fanovima napisala "kako je preživjela rat, pa će tako i rak". Podršku u ozdravljenju pružile su joj brojne kolege, prijatelji i fanovi. Ranije je u izjavi za "Dnevni avaz" suprug pjevačice Džavid Ljubovci najavio da Donna planira daljnje liječenje nastaviti u Sarajevu.

Donna se psihički osjeća mnogo bolje nego fizički. U svakom slučaju, sve dobro podnosi, jer ima veliku pažnju doktora, obitelji, prijatelja, kao i fanova koji joj svakodnevno pružaju podršku, konstantno je zovu i pišu joj na Facebook. Ona sve zaista dobro podnosi, ali sada mora ojačati organizam, to je najvažnije, da bi nastavila dalje s terapijama - kazao  je Ljubovci.

Iako potresen bolešću svoje supruge, Džavid je izjavio da vjeruje kako će se Donna, zahvaljujući svome pozitivnom duhu i pomoći doktora, vrlo brzo oporaviti. - Mnogi su nas pitali zašto se nismo obratili doktorima van naše zemlje, ali smatramo da to nije potrebno, jer imamo stručnjake i u BiH.

Njena bolest je utjecala na sve nas, ali borimo se dalje. O sebi uopće ne razmišljam, samo se nadam da će moja supruga biti dobro - bio je iskren Ljubovci.